Сеп Блатер: Ще въведем видеоповторенията!

12827
Сеп Блатер: Ще въведем видеоповторенията!
Снимка: Getty Images/Guliver

Президентът на Световната футболна централа Йозеф Блатер сензационно обяви, че предстои да бъдат въведени видеоповторенията. Пред сайта на Световната футболна централа швейцарецът коментира, че технологията за определянето на головете бързо е показала полезността си и въвеждането й е било добра идея. Блатер каза, че тя трябва моментално да бъде въведена във всички турнири и в националните първенства.

Президентът на ФИФА анализира, че техническите новости помагат не само на арбитрите при взимането на решенията, но са полезни и за феновете, тъй като ще разрешават много спорове.

Аржентина не зависи от Меси, според Гаго

Отборът на Аржентина не зависи от звездата си Лионел Меси. Така смята полузащитникът на "гаучосите" Фернандо Гаго. Меси бе в основата и...

Блатер допълни, че вече е разговарял с президента на УЕФА Мишел Платини, който е изразил желание да въведе технологията за определяне на головете и за финалите на Европейското първенство през 2016 година.

Сеп Блатер каза още, че от ФИФА искат да въведат и видеоповторенията, като идеята е треньорите на тимовете да имат по два пъти на полувреме възможност да искат видеоповторение на спорни ситуации. Президентът на ФИФА уточни, че това няма да важи за правилото за засада.

 

Роналдо завари 15-годишен в леглото си

Бразилски тинейджър е успял да се вмъкне в хотелската стая на голямата звезда Кристиано Роналдо, съобщи Globo Esporte.Младежът пробил о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com