Уесли Снайдер: Няма смисъл един отбор да играе красиво ако не печели

8067
Уесли Снайдер: Няма смисъл един отбор да играе красиво ако не печели
Снимка: Getty Images/Guliver

Плеймейкърът на Холандия Уесли Снайдер призова претенциозните холандски фенове да не изискват зрелищна игра, тъй като "лалетата" искат да стигнат колкото се може по-далеч на световното първенство.

"Защо трябва да хабим сили да играем зрелищно и нападателно, само за да ни похвалят специалистите колко хубаво играем? По-хубаво ли е да сме на самолета на път за вкъщи? Предпочитам да играем рационално и да побеждаваме" - каза Уесли Снайдер преди отпътуването на холандците за Салвадор, където ще се играе четвъртфиналният мач срещу Коста Рика.

Де Йонг аут до края на турнира

Холандия ще трябва да се справя без Найджъл де Йонг в оставащите си мачове на световното в Бразилия. 29-годишният халф принудително нап...

"Ако слушахме специалистите, които казват, че ние трябва да владеем топката в 70 процента от игровото време, вече да сме се прибрали у дома. Трябва да бъдем реалисти. Не разполагаме с халфова линия, която да държи инициативата в по-голямата част от мача" - каза още Снайдер.

"Преди четири години пропуснахме да станем световни шампиони, макар че и там не играхме много добре. Ако вземем титлата, а ние вярваме, че можем, никой няма да гледа колко грозно сме играли" - добави Снайдер.

Защитник на Коста Рика: Холандия в нищо не ни превъзхожда

Бранителят на Коста Рика Джанкарло Гонсалес е оптимист преди предстоящия 1/4-финал на Световното първенство срещу Холандия. "Не се стр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com