X
 
 

Бойгоугодно е: Отрекох се!

9882 22
photo of Бойгоугодно е: Отрекох се!
Снимка: БГНЕС
Тия дни държавата нещо се сети за религиозната си природа. Къде осъзнато, къде подсъзнателно – стана си истинско повторение на описаното в Библията и как Петър се отрича от Иисус, макар да се кълне, че няма.

Най-близкото родно повторение е това на "Джи Пи Груп". Отрекоха се на 12 октомври, 2018 година от тунел "Железница", на 12 януари, 2019 година се врекоха! Защото работят винаги в интерес на българското общество! Няма как, изпълнен съм с вяра, че следва ново откровение – ще построят тунела без пари, от това по-голям интерес българското общество няма! Че и европейското общество - парите, които АПИ дава, идват и от нашите, и от данъците на гражданите на ЕС.

Концепция за концесията на тв циганизацията

Темата с езика на омразата е една от тези, които отдавна са изтикани някъде назад в съзнанието ни – там, където стоят поне 90-тин...

Църквата и тя се врече и отрече. Малко по-тихомълком, както подобава на държание в храма – тихо и свято. Първо рече, че не може с аборти, ако ще да е с шамари. После стана, че не бил Светият синод – един митрополит, Гавриил бил. Обаче и той не бил - служителка на име Десислава Панайотова се "позиционирала" за детето! Ама разбира се - тази Ева, змийска, нахапа ябълката в нужда! Но по телевизионните студиа представителите на Църквата не се стремяха много-много да се разграничават от тезите в публикуваната и вече изчезнала позиция на официалния църковен сайт! А можеше просто да стане някоя хакерска атака в попските усти - нищо, следващият път!

Засега най-мълчалив е първият държавен мъж, Бойко Борисов. Нали той се разпореди да се намери начин "Джи Пи Груп" да не ходи по обществени поръчки - ама няма как, по закон и съд. Е, законът не е Божият, но и тук няма как - че по светски закон Църквата прибра няколко милиона отгоре. Закон, който се оформи след лична среща на Борисов с поповете. Уж в него трябваше да има текстове да се пречи на религиозно влияние отвън, да няма религиозно финансиране отвън, да има даже отчет какво точно разпределя и преразпределя Църквата от дарения, какви са тези дарения, обаче... не е Бойгоугодно! Така като гледам, време е наистина за окончателна образователна реформа - тези добродетели да се изучават и усвояват без пропуски!

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 1 от 5. Гласували общо: 2 потребители
 • Анонимен 9 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Същите тези шорощи/ки обаче имат за задача по скоро една част от тях и тя е да се правят на Български патриоти/ки *Желязно дърво. И какво правят те ? Ами те понякога припомнят кой създаде Македонската нация / тоест различна от Българската такава/. И фактите са налице. Коминтерна/СССР*Сфрю.Ама винаги си траят , че ЗАПАДА Я ПРИЕ. Вярвам , че в Бъдещето ще се реши този проблем. Ше намери своят адеква виж още ›› тен отговор , НО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА СЪС Сащ и Запада. ПРОСТО ФАКТ. ДААААААААА.
 • Македонецъ Октомври Истински 8 Македонецъ Октомври Истински преди 6 месеца Профил на трол?
  Да повярваме на 3.2 и това да е тролът циклоп и той плагиатства. Във форум допускащ какъвто и да е било разговор или по скоро опит за разговор без никове е така. Да никът Македонецъ със сигурност няма как да бъде универсален Така е. Предполагам , че една част от вас също са Македонци*ки . той ми пише да заминавам към Москва. Да бил съм там и отново бих бил там. Що за същества са организираните Рус виж още ›› офоби/ки ?
 • Македонецъ Оригиналъ 8.1 Македонецъ Оригиналъ преди 6 месеца Профил на трол?
  Октомври, ти си троцкист! Върви в храма на педерастията!
  : 2 !
 • Октомври 8.2 Октомври преди 6 месеца Профил на трол?
  Първо аз мога да докажа както и всеки , че Р.България губи от санкциите срещу Русия. Р.България е загубила прекалено много от влошените отношения траещи десетилетия дето ние имаме с Русия. Влошените политически отношения. Средствата за влияние обаче Русия ги има. Има ги от 1878г. АЛООО. И в тази среда е съвсем в реда на нещата по малката държава Геостратегически продукт на Русия да ГУБИ.
  : 9 !
 • Октомври 8.3 Октомври преди 6 месеца Профил на трол?
  Да най големите екстремисти/ки от тази Банда на шорош/ 8.1/ искат дори и прекъсването на дипломатическите ни отношения с Русия. Даже и направо да вземем Знамето от Вашинктон срещу Русия ние да сме първите. Що за ид*ти/ки са това ? Те единственото което правят е да обслужват Атлантските/ Сащ/ интереси и нищо друго ФАНАТИЧНИ Про/ес елементи И изобщо не ми дреме дали от това ще загуби и губи Р.Българ виж още ›› ия.
  : 7 !
 • Анонимен 8.4 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Октомври, без жертви няма победа! Не може България само да печели, трябва и да жертва нещо! По-добре малко икономически загуби сега, отколкото чудовището Русия да ни глътне отново за 45 години!
  : 8 !
 • Ларевидерчи Рома 7 Ларевидерчи Рома преди 6 месеца Профил на трол?
  ГРОБарите отлитат към топлите страни : ЦВЕТАНОВ ГО ШИТКАТ В ЕВРОПОЛ, БОРИСОВ В ЕС а Румяна Бъчварова, прочула се в МВР като „Шматката“, отлита като посланик в Израел . За КОПЪРКАТА (цацата) не е ясно .
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Последно, Копърката отива посланик в Русия, за да се запознае подробно със "Старичок", после отива в Англия, за да специализира лакейство и угодничество !
  : 4 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Тази миризлива Тиква дали е говорил пак с "Началника" ? Само питам, нищо лично спрямо СИК Мафиота .
 •  5 преди 6 месеца Профил на трол?
  Това управление приключи.
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Значи ли, че според тебе ГЕРБ славно тръгна по следите на славното НДСВ ? Верно ли е или да ?
  : 3 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Някой да е виждал Румен-Грипена или г-жа Лъжа или (недай си Боже) Ленчето Офшоркова да влезат в черква и да се прекръстят като българи???? Защото Грипена стоеше като паметник на Гергьовден и дори не каза "амин" когато го освещаваха!А Йотова подмина патриарха на клетвата! Те са пълни БЕЗБОЖНИЦИ!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Аз видях снимка как Свинкята вицепрезидентка плонжира в краката на московския поп Кирчо, че да му врътне свирка.
  : 12 !
 • Анонимен 4.2 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Хм... Че аз също не ходя на църква и не се кръстя, но това не ме прави по-малко българин!
  : 1 !
 • ciklop50 4.3 ciklop50 преди 6 месеца Профил на трол?
  4.0 и 4.1 Тази слуз се нарича Циклоп, психично болен мутант, хейтър, задна бърсалка на Мавъра Теменужен и главен агитатор за изборите на циганския катун !
  : 3 !
 • Октомври 3 Октомври преди 6 месеца Профил на трол?
  Аз искам да съдя ес за съществуването. Причинява ми изключително тежки морални щети с риск да станат и здравословни. Просто всеки ден да му търпя мизерната му пропаганда , навсякъде да му гледам домакинските кърпи и представяни ми за знамена ами ОТВРАТ. А , нещата около враждебните мигранти/ки , п*далщината и грозните му кюпри. Хайде да излизаме и да си тръгваме на добре. Щото ако няма да стане ак виж още ›› о ще бъде мяко...Хахаха., но погнусата ми е изключителна.Просто вече не се издържа.
 • Македонецъ 3.1 Македонецъ преди 6 месеца Профил на трол?
  Ами айде с чамадана в Масква, бе троцкист неден!
  : 12 !
 • Анонимен 3.2 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  3.1 Ето го тъпия Циклоп, хейтър от циганския катун на Гнома .
  : 6 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Бая закръглена Тиквата, еле па дирника ;)
 • Октомври 2.1 Октомври преди 6 месеца Профил на трол?
  Проблема на соросоидните елементи като ачев освен там каквото си имат проблеми и е морален. Ортодоксалните есейци*ки видимо се смущават , че СВРЪХЛЮБИМИЯТ им ес направи СВРЪХБОГАТ този борисов. И това е единствената полза за България от ес. Сбъднатите мечти на борисов и неговите му приближени.
  : 8 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Бойко започва да усещи дебелия дето се задава и се чуди как да го поеме целия.
 • Октомври 1.1 Октомври преди 6 месеца Профил на трол?
  Ах колко жалко е да си соросоид. то БРАНЕЩ ДЕН И НОЩ ес и Атлантизма , а пък той сбъдна и най смелите мечти на борисов . И сега соросите/ките като нискоразрядени улични псета джафкат нещо , а бойко и групата МААА ес КЕБАПИ И ЯСТИЯ ДЕТО минимум 80% от тях не са ги и чували. МААА И НЕ МУ ДРЕМЕ.ХАХАХАХА.Ама пак де , ес сбъдна на поне 100 Български граждани/ки Мечтите. Останалите джаф , джаф Хахахаха виж още ›› х соросни н*ЖОЖЕСТВА.
  : 10 !
Нагоре
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...