Импулсивни дами: Жените от кои зодии не сдържат емоциите си?

10392
Импулсивни дами: Жените от кои зодии не сдържат емоциите си?
Снимка: iStock/Guliver

Много е трудно да се общува с импулсивни хора, а когато това са дами, ситуацията става особено сложна. Когато се справяте с дамите от тези три зодии, трябва да сте подготвени за всеки сценарий.

Силни сцени на ревност, истерии, театрални жестове, картинни сълзи, дори припадъци - всичко това е приятно да се види на екрана във филмите, но рядко доставя удоволствие, когато се случва край вас. Някои дами обаче имат толкова буен характер, че често сюрпризиратблизките си с подобни трикове, а понякога дори ги прилагат и на случайни познати. Астролозите са сигурни, че представителите на тези три знака на зодиака по-често от останалите "молят" за нещо околните.

Как зодиите от Овен до Дева се ядосват?

В тази статия ще си говорим за гнева на зодиите и по-точно как различните зодии от Овен до Дева се ядосват.  Овен: Бурен гняв Ак...

Лъв

Жените, родени под знака на Лъва обичат открито да показват своите емоции: ако са щастливи, тогава с пълна сила се смеят на глас, но и се сърдят от цялото си сърце. Те не са свикнали да се сдържат, затова е по-добре да не попадат в гореща ситуация. По принцип, те са в състояние да смажат гнева или друга негативна емоция в себе си, но правят това само когато имат нужда от това. Все пак трябва да има някой воновен и наказан за нещо, което си е наумила дамата Лъв.

Близнаци

Младите дами от този знак могат да обидят някого съвсем случайно. Те казват това, което им дойде на ума, без да се мислят за последствията. В тях съжителстват цяла банда подличностности и следователно проявата на чувства им може да бъде много противоречива. Събеседник, коойто не е наясно с нравите на тези дами, може дори да бъде шокиран! Освен това, Близнаците умишлено не искат да се отказват от преживяването на емоции, поради което често нарушават правилата и забраните.

Шест начина да се справим с гнева си

Много хора се ядосват и не знаят как да контролират гнева си. В тази статия ще ви покажем шест начина, чрез които да се овладеете: ...

Овен

За Овена самоконтролът е явна  проява на страх. Прекомерното ограничаване им пречи да постигнат целта си. Затова те често съзнателно се стремят да разбият стереотипите и да дадат воля на емоциите. По природа жените от този знак са лидери. Никои ограничения няма да им пречат, но не си струва да ограничавате твърде много тяхната индивидуалност.

Импулсивността е запазена марка на дамите и това им създава доста затруднения в общуването. Това важи особено силно за зиброените по-горе зодиакални знаци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com