Лошите страни на всяка една от зодиите - ето за какво трябва да внимавате!

11755

Никой не обича да говори за собствените си недостатъци. Но в пътуването към звездното себепознание, което астрологията предоставя, има някои неудобни моменти. Става въпрос за неприятните страни на всяка зодия.

Овен

Въпреки че имат много обожатели, Овните не са добри слушатели и почти не проявяват съпричастност към околните. Те са като деца: твърдоглави и никога не признават, че грешат. Най-лошите недостатъци на Овена са авторитарност и егоцентризъм.

Телец

Телецът е напорист знак и не мисли дълго, преди да действа. В интимните си връзки не винаги е верен – изкушенията често са по-силни от него. Може да се ядоса по всяко време. Най-лошите недостатъци на Телеца са комплексирана психика и ревност.

Близнаци

Близнаците са склонни да бъдат повърхностни и пресметливи. Техният начин на мислене е прост - не се интересуват от задълбочаване в нещата. Много по-загрижени за външния си имидж, отколкото за вътрешния си свят. Най-лошите недостатъци на Близнаците са манипулативност и повърхностност

Рак

Това без съмнение е най-капризният знак от зодиака. Раците сменят мнението си като носни кърпички. Мислят, че светът винаги е срещу тях. Липсва им жизнерадост и мразят, когато другите се шегуват с тях. Не могат да контролират емоциите си. Най-лошите недостатъци на Рака са капризност и ограниченост.

Лъв

Поради огромното си его, Лъвовете са много загрижени за своя личен успех. Те искат да победят на всяка цена и да доминират над всички. Парите са голямото изкушение за Лъвиците, които са родени лидери. Най-лошите недостатъци на Лъва са, че е авторитарен, импулсивен и егоцентричен.

Дева

Това е най-скучната зодия. Девите са фанатици на тема контрол и ред - но имат голям комплекс за малоценност, затова не са добри лидери. Готови са да се подчиняват на началниците си по всяко време. Мразят промените. Най-лошите недостатъци на Девата са маниакалното желанието да контролира и неувереността.

Везни

Везните са силно критикувани, че са най-слабият знак от зодиака. Всъщност, те са много мили, но не знаят как да настояват или да казват това, което мислят. Създават впечатление, че са лицемерни и угаждат на всички. Живеят в постоянни съмнения. Най-лошите недостатъци на Везните са, че са мързеливи и нерешителни.

Скорпион

Скорпионът постоянно манипулира другите из-зад кулисите на събитията. Известен е и с големия си сексуален апетит - изневерява спокойно и без угризения; почти няма табута в секса. Неизтощимата енергия му дава сили да бъде лидер. Най-лошите недостатъци на Скорпиона са манипулативност, изпадане в крайности и жестокост.

Стрелец

Стрелецът е наивен оптимист. Безгрижен. Лош партньор за обща дейност. Мечтае, вместо да прави. Не е добър приятел, защото лесно си отклонява вниманието и просто забравя за вас. Най-лошите недостатъци на Стрелеца са липсата на сериозност и наивността.

Козирог

Това е знак с репутация на амбициозен - и наистина е такъв. Той е пристрастен към работата и крайната му цел обикновено е успех в тази област. Козирозите често са самотни, склонни са да бъдат по-затворени и дори досадни. Най-лошите недостатъци на Козирога са затвореността и амбициозността.

Водолей

Казват, че това е ексцентричен и ненадежден знак. В състояние е да зареже интимния си партньор по всяко време. Много е трудно да накараш Водолея да се разкрие и да говори за чувствата си. Живее най-вече в собствените си заблуди. Най-лошите недостатъци на Водолеите са ексцентричност и липса на съпричастност.

Риби

Рибите често са уязвими. Критикувани за липсата на сериозност, те се увличат от всичко и изобщо не обичат да направляват ситуациите. Това е меланхоличен и капризен знак. Може в един момент да плачат, а в следващия да се смеят, без да разбират защо. Най-лошите им недостатъци са липсата на реализъм и на самоувереност.

---

3 зодии ще трябва да променят плановете си в края на ноември 2022 г.

Планирането е основата, без която никой не може да съществува. Дори тези, които не са способни да се похвалят с организираност, съставя...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Тези 3 зодии трябва да внимават...
Предстоящата седмица: Кои зодии...
2 неща, с които НИКОГА не трябва...
Тези зодии са най-тежките свекърви...
Кои зодии вървят чрез нахалство...
Будистки мъдрости за по-щастлив...
Странните неща, които мъжете...
Как да се справите с разбито сърце?...
3 детайла, които правят едно момиче...
5 начина да получите повече подаръци...
9 коварни капана на съзнанието,...
Подаръци от съдбата: 5 съвета...

Последни новини