Лошите страни на всяка една от зодиите - ето за какво трябва да внимавате!

12381
Лошите страни на всяка една от зодиите - ето за какво трябва да внимавате!
Снимка: iStock

Никой не обича да говори за собствените си недостатъци. Но в пътуването към звездното себепознание, което астрологията предоставя, има някои неудобни моменти. Става въпрос за неприятните страни на всяка зодия.

Овен

Въпреки че имат много обожатели, Овните не са добри слушатели и почти не проявяват съпричастност към околните. Те са като деца: твърдоглави и никога не признават, че грешат. Най-лошите недостатъци на Овена са авторитарност и егоцентризъм.

Телец

Телецът е напорист знак и не мисли дълго, преди да действа. В интимните си връзки не винаги е верен – изкушенията често са по-силни от него. Може да се ядоса по всяко време. Най-лошите недостатъци на Телеца са комплексирана психика и ревност.

Близнаци

Близнаците са склонни да бъдат повърхностни и пресметливи. Техният начин на мислене е прост - не се интересуват от задълбочаване в нещата. Много по-загрижени за външния си имидж, отколкото за вътрешния си свят. Най-лошите недостатъци на Близнаците са манипулативност и повърхностност

Рак

Това без съмнение е най-капризният знак от зодиака. Раците сменят мнението си като носни кърпички. Мислят, че светът винаги е срещу тях. Липсва им жизнерадост и мразят, когато другите се шегуват с тях. Не могат да контролират емоциите си. Най-лошите недостатъци на Рака са капризност и ограниченост.

Лъв

Поради огромното си его, Лъвовете са много загрижени за своя личен успех. Те искат да победят на всяка цена и да доминират над всички. Парите са голямото изкушение за Лъвиците, които са родени лидери. Най-лошите недостатъци на Лъва са, че е авторитарен, импулсивен и егоцентричен.

Дева

Това е най-скучната зодия. Девите са фанатици на тема контрол и ред - но имат голям комплекс за малоценност, затова не са добри лидери. Готови са да се подчиняват на началниците си по всяко време. Мразят промените. Най-лошите недостатъци на Девата са маниакалното желанието да контролира и неувереността.

Везни

Везните са силно критикувани, че са най-слабият знак от зодиака. Всъщност, те са много мили, но не знаят как да настояват или да казват това, което мислят. Създават впечатление, че са лицемерни и угаждат на всички. Живеят в постоянни съмнения. Най-лошите недостатъци на Везните са, че са мързеливи и нерешителни.

Скорпион

3 зодии ще трябва да променят плановете си в края на ноември 2022 г.

Планирането е основата, без която никой не може да съществува. Дори тези, които не са способни да се похвалят с организираност, съставя...

Скорпионът постоянно манипулира другите из-зад кулисите на събитията. Известен е и с големия си сексуален апетит - изневерява спокойно и без угризения; почти няма табута в секса. Неизтощимата енергия му дава сили да бъде лидер. Най-лошите недостатъци на Скорпиона са манипулативност, изпадане в крайности и жестокост.

Стрелец

Стрелецът е наивен оптимист. Безгрижен. Лош партньор за обща дейност. Мечтае, вместо да прави. Не е добър приятел, защото лесно си отклонява вниманието и просто забравя за вас. Най-лошите недостатъци на Стрелеца са липсата на сериозност и наивността.

Козирог

Това е знак с репутация на амбициозен - и наистина е такъв. Той е пристрастен към работата и крайната му цел обикновено е успех в тази област. Козирозите често са самотни, склонни са да бъдат по-затворени и дори досадни. Най-лошите недостатъци на Козирога са затвореността и амбициозността.

Уникално любовно пожелание за 30 ноември 2022 за всяка зодия

Овен Днес ще се чувствате като истински късметлии, защото ви предстои да се влюбите. Телец Време е да преосмислите отношението и под...

Водолей

Казват, че това е ексцентричен и ненадежден знак. В състояние е да зареже интимния си партньор по всяко време. Много е трудно да накараш Водолея да се разкрие и да говори за чувствата си. Живее най-вече в собствените си заблуди. Най-лошите недостатъци на Водолеите са ексцентричност и липса на съпричастност.

Риби

Рибите често са уязвими. Критикувани за липсата на сериозност, те се увличат от всичко и изобщо не обичат да направляват ситуациите. Това е меланхоличен и капризен знак. Може в един момент да плачат, а в следващия да се смеят, без да разбират защо. Най-лошите им недостатъци са липсата на реализъм и на самоувереност.

---

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com