Любовен хороскоп за всички зодии за зима 2022-2023 г.

13691
Любовен хороскоп за всички зодии за зима 2022-2023 г.
Снимка: iStock

Небесната карта 2022-2023 ще донесе много приятни изненади. Танцът на светилата започва с движението на планетата на любовта Венера, която ще бъде в знака Стрелец до 10 декември. Ще бъде трудно да седите и да бездействате: ще има остро желание да заминете на пътуване, да се обадите на всичките си приятели, да организирате някакво приключение. Това ще бъде особено силно изразено сред представителите на огнената стихия: Овен, Лъв и Стрелец.

Ретрограден Марс, който започна движението си на 30 октомври 2022 г., ще продължи до 12 януари 2023 г. Това означава, че всички запознанства, които са се случили през този период, ще звучат по различен начин през пролетта.

„Ще гледаме на нашите партньори по различен начин. От друга страна, при утвърдените двойки това е чудесна възможност за изграждане на отношения “, коментират астролози.

3 зодии, които винаги са имали най-голям късмет в любовта

От 10 декември до 3 януари Венера преминава през Козирог и подкрепя Телец, Дева и разбира се Козирог. Планетата им обещава късмет в любовта, бизнес партньорствата и парите. За земните представители на зодията ухажването ще бъде не толкова ярко и активно, колкото материално. Партньорите ще зарадват с подаръци, конкретни предложения и действия.

Освен това от 3 януари до 26 януари Венера преминава в свободолюбивия Водолей, който благоприятства въздушните знаци на зодиака - Близнаци, Везни и Водолей. Вярно е, че не трябва да очакват страсти. Отношенията ще бъдат по-скоро приятелски, отколкото страстни. Да, и познанства, които биха могли да се превърнат в нещо по-сериозно, също не се очакват. Вместо това колективната дейност и манипулирането на общественото мнение ще станат важни.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

Напълно противоположна ситуация очаква Раците, Рибите и Скорпионите, олицетворяващи водната стихия. От 27 януари до 19 февруари те ще бъдат обхванати от вихрушка на романтика. Този период ще изглежда наистина вълшебен: ще искате да творите и да сбъдвате мечти. Дори тези, които не вярват в приказки, ще открият в себе си желание да изненадат половинката си, а самотните представители на зодиите ще успеят да намерят своята половинка.

И накрая, от 20 февруари Венера се премества в Овен, обещавайки отново късмет в любовните дела на огнените елементи. Лъвовете, Овните и Стрелците не само ще получат много внимание от упорити фенове, но и самите те активно ще флиртуват и ще се грижат за обекта на своите симпатии. Вярно е, че този страстен период няма да продължи дълго и не е задължително да има продължение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com