Любовен хороскоп за всички зодии за зима 2022-2023 г.

11431

Небесната карта 2022-2023 ще донесе много приятни изненади. Танцът на светилата започва с движението на планетата на любовта Венера, която ще бъде в знака Стрелец до 10 декември. Ще бъде трудно да седите и да бездействате: ще има остро желание да заминете на пътуване, да се обадите на всичките си приятели, да организирате някакво приключение. Това ще бъде особено силно изразено сред представителите на огнената стихия: Овен, Лъв и Стрелец.

Ретрограден Марс, който започна движението си на 30 октомври 2022 г., ще продължи до 12 януари 2023 г. Това означава, че всички запознанства, които са се случили през този период, ще звучат по различен начин през пролетта.

„Ще гледаме на нашите партньори по различен начин. От друга страна, при утвърдените двойки това е чудесна възможност за изграждане на отношения “, коментират астролози.

3 зодии, които винаги са имали най-голям късмет в любовта

От 10 декември до 3 януари Венера преминава през Козирог и подкрепя Телец, Дева и разбира се Козирог. Планетата им обещава късмет в любовта, бизнес партньорствата и парите. За земните представители на зодията ухажването ще бъде не толкова ярко и активно, колкото материално. Партньорите ще зарадват с подаръци, конкретни предложения и действия.

Освен това от 3 януари до 26 януари Венера преминава в свободолюбивия Водолей, който благоприятства въздушните знаци на зодиака - Близнаци, Везни и Водолей. Вярно е, че не трябва да очакват страсти. Отношенията ще бъдат по-скоро приятелски, отколкото страстни. Да, и познанства, които биха могли да се превърнат в нещо по-сериозно, също не се очакват. Вместо това колективната дейност и манипулирането на общественото мнение ще станат важни.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

Напълно противоположна ситуация очаква Раците, Рибите и Скорпионите, олицетворяващи водната стихия. От 27 януари до 19 февруари те ще бъдат обхванати от вихрушка на романтика. Този период ще изглежда наистина вълшебен: ще искате да творите и да сбъдвате мечти. Дори тези, които не вярват в приказки, ще открият в себе си желание да изненадат половинката си, а самотните представители на зодиите ще успеят да намерят своята половинка.

И накрая, от 20 февруари Венера се премества в Овен, обещавайки отново късмет в любовните дела на огнените елементи. Лъвовете, Овните и Стрелците не само ще получат много внимание от упорити фенове, но и самите те активно ще флиртуват и ще се грижат за обекта на своите симпатии. Вярно е, че този страстен период няма да продължи дълго и не е задължително да има продължение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Правете това при замразяване...
Защо казаните за ракия са медни...
Защо се изпотяват прозорците...
От кои храни се дебелее - няма да...
Какви са причините за бързото...
Защо водата в морето е солена?...
Как се ядат овесени ядки – много...
Как да спите и да отслабвате едновременно:...
Защо не се празнува 40-тия рожден...
UV лампите за гел лак могат да увредят...
Какво трябва да знаем за зодия...
Каква е истината за зодия Риби...

Последни новини