Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

62886
Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?
Снимка: iStock

Всички мечтаем за идеален партньор, който да осмисли живота ни и да ни направи щастливи. Рисуваме в съзнанието си чертите, които искаме той да притежава и се оглеждаме дали е някъде край нас. Но понякога любовта ни връхлита ненадейно. “Любовта е сляпа” казват някои. Така ли е наистина? Или просто планетите се намесват и “ръководят” мислите и емоциите ни. А ето и какво казват астролозите за най-подходящите партньори според зодиака.

ОВЕН и ВЕЗНИ

Страстният Овен е роден лидер. Първият знак от зодиака обича да доминира и винаги той да дърпа конците в романтичната връзка. Спокойните, миролюбиви, добродушни Везни са идеалният им партньор. Овенът се управлява от Марс, планетата на секса и страстта, а Везни - от Венера, планетата на любовта.
Заради влиянието на планетите си, двата знака мигновено се привличат - физически и емоционално. Импулсивната, смела и безпардонна (понякога) природа на Овена се балансира от дипломатичните, нерешителни, широко скроени Везни. Това обединява двете зодии и ги прави една от най-хармоничните двойки.

ТЕЛЕЦ и РАК

Те са създадени един за друг. Това е любов, за която четем в книгите, гледаме по филмите, но рядко се среща в живота. Земният Телец и водният Рак се разбират на по-дълбоко ниво и случайната им среща може да е начало на красив, любовен роман. Ракът носи добротата, чувството за хумор и спокойствието, Телецът добавя страст и решителност във връзката.
Еднакво ценят лоялността, домашния уют и романтиката. Емоционалната им зрялост и преданост гарантират на двойката продължителна и силна връзка.

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

БЛИЗНАЦИ и ВОДОЛЕЙ

Психическата и емоционална връзка на тази зодиакална двойка се усеща веднага. Когато Близнаци попаднат на Водолей, имат чувството, че се познават от години (а са разменили една няколко думи). И двата знака копнеят за вълнуващи преживявания, свобода във връзката и креативност. Това ги превръща в идеалната двойка за брак, защото винаги ще разбират нуждите на другия.

СКОРПИОН и РИБИ

Харизматичните и емоционални Риби чудесно знаят как да “пропукат” ледената стена на сдържания външно Скорпион. Рибите и Скорпионът са подвластни на един и същ елемент (водата), те изпитват естествено взаимно привличане. Познават добре идеалите и принципите на другия и искрено ги уважават. Мистичната натура на Скорпиона истински привлича Рибите, които, от своя страна, впечатляват с любвеобилност и загриженост. 

Какво предстои на ЗОДИИТЕ в любовта през НОЕМВРИ

КОЗИРОГ и ДЕВА

Воден от амбициите си, Козирогът търси някой, с когото да споделя мечтите си и на когото да се посвети. Методичната и дисциплинирана Дева помага на Скорпиона да постигне целите си и винаги го подкрепя. Ако пътищата им се пресекат, създават връзка за цял живот. И двата знака премислят дълго всяко действие и не са склонни бурно да се впускат в неизвестното. Те са сред най-лоялните и отдадени хора и са чудесни брачни партньори. Рационални са и използват само разумни доводи при спорове. Не са склонни към безсмислени дебати и философстване.

ЛЪВ и СТРЕЛЕЦ

Силната страст между двата знака често е повод за завист от другите. Лъвът и Стрелецът са изпълнени със страст, приключенски дух и винаги подкрепят желанията и мечтите на партньора си. Обичат да са на сцената, да привличат погледи и “дирижират” парада. Но те самите се впечатляват от силни и страстни натури като тях. Умеят да разбират другия, което ги превръща в чудесен тандем и истински сродни души.
Всеки иска да е покрай такава отдадена двойка, която винаги създава настроение. Ако има зодиакална двойка, която създава връзка мигновено за дълго време, това са Лъв и Стрелец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com