НА ЖИВОБроят на жертвите на земетресението в Турция и Сирия расте

От утре: Ограничават движението в двете посоки на АМ "Хемус" край София

1463

От утре, 8 декември, от 9 до 17 часа ще се ограничава поетапно движението в двете посоки на АМ „Хемус“, от км 0 до км 9, в района на София поради изпитване на трасето.

Първо ще се ограничи движението от км 8 до км 0 на АМ „Хемус“ в посока София, като трафикът ще се пренасочва от пътен възел „Яна“ при км 8 по първокласния път I-1 Горни Богров – Долни Богров –  до пътната връзка с АМ  „Хемус“ при км 0.

След завършване на дейностите в платното за София, ще се възстанови движението към столицата и ще се ограничи трафикът в посока Варна от км 1 до км 8 на АМ „Хемус“. Движението ще се пренасочва при км 1 по първокласния път I-1 София – Долни Богров – Горни Богров – до пътен възел „Яна“ на АМ „Хемус“, където трафикът ще продължи по автомагистралата. Необходимо е шофьорите да спазват пътната сигнализация и указанията на контролните органи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Шишков: Строителството на трите участъка от АМ "Хемус" ще завърши в периода 2024 – 2025 г.

Очаква се строителството на трите участъка от АМ „Хемус“ до път II-35 Плевен – Ловеч да завърши в периода 2024 &ndash...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Общество

Кой има имен ден днес, 9 февруари...
МВнР: Все още не са открити двамата...
Най-важното за деня, 8 февруари...
Атанас Пеканов: Науката трябва...
Прогноза за времето - 9 февруари...
Кой и защо пръска отрова, страх...
Експерт: Българските спасители...
Тяло на дете от Кърджалийско е...
600 хил. лева събра БЧК в подкрепа...
Български компании ще получат...
Вътрешният министър се срещна...
AFP: България с нови обвинения,...

Последни новини