По следите на Изчезналите милиони на Грейс Кели с Viasat History

13054
По следите на Изчезналите милиони на Грейс Кели с Viasat History
Снимка: Viasat World

От обикновено красиво момиче, Грейс Кели се превръща в актриса – носителка на Оскар. Глобална модна икона. Жена, която борави с милиони. Тя играе твърдо. И преговаря още по-твърдо. Нейното решение да се омъжи за принц – плейбой, обаче, рязко слага край на кариерата й. При смъртта й, в завещанието на Грейс Кели се оказва, че тя има само $10,000 и порутена къща в Ирландия. Какво се е случило с милионите й?

В този документален филм финансовият следовател Джема Годфри е на лов за тези изчезнали милиони; Колко е спечелила Грейс в кариерата си, какво е финансовото изражение на двойните стандарти по отношение на пола в Холивуд и какви скрити съкровища е притежавала, наследила и завещала тя?

Дали трудната връзка с баща й й е коствала много? Каква е била истинската цена на внезапното прекъсване на кариерата й? Колко пари е направила за филмовите студиа? И как – дори след смъртта й – нейното име и образ все още генерират долари?

От детството й във Филаделфия до смъртта й в Монако и отвъд това - този филм разкрива истината за изчезналите милиони на Грейс Кели.

Видео за Изчезналите милиони на Грейс Кели по Viasat History

От екс-съветник на Арнолд Шварценегер и на правителството на Великобритания до бизнес експерт за Good Morning Britain и Sky News, Джема Годфри е гръбнакът на този документален филм и ни превежда през историята на Грейс от начало до край. Към Джема се присъединява Д-р Луси Болтън, историк от университета в Лондон, с широк кръг интереси в областта на холивудските знаменитости, модата и звездите. Полезни насоки дават също Трейси Мартин, уважаван експерт по антиките, модерните колекционерски артикули и модата, както и Сюзън Ръмфит, един от специалистите на Antiques Roadshow на BBC.

Филмът съчетава невероятни архиви, анализи и интервюта, с които зрителя да се гмурне дълбоко във финансите на Грейс Кели, които разкриват една умна бизнес жена и филантроп с дългосрочна визия. Богатство от нови истории и случки хвърлят светлина към Грейс, Холивуд и невероятния й живот – от трудното детство във Филаделфия до златната клетка в Монако.

Водещата се задълбочава в ситния шрифт, докато ние следим гранд тоталите спечелени и изгубени пари. Историци, културни коментатори и експерти биват интервюирани, докато историята на Грейс Кели ни се разкрива чрез движението на изгубените й милиони.

Изчезналите милиони на Грейс Кели дебютира по Viasat History в неделя, 19 юни, в 22:10 часа.  


Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, със свеж и модерен поглед към историята. ТВ каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени предавания, които едновременно развличат и провокират умовете. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес. Следете на www.viasathistory.bg и на https://www.facebook.com/ViasatHistoryBG  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЕМЕЙНИ ЗАБАВЛЕНИЯ - #ВКЪЩИ:

Проф. Бетани Хюз се завръща по Viasat History със Съкровищата на БЪЛГАРИЯ и още

Домина, Мърдок, Мис Скарлет и херцогът – най-нови сезони по EPIC DRAMA

Австралийски търсачи на сапфири и Реставраторите от Долината на ръждата отново по VIASAT EXPLORE

Дивите ирландски острови и мечки в Трансилвания по VIASAT NATURE

Тайните на древните мъртъвци и Военни истории по VIASAT HISTORY

Epic Drama представя МЕГРЕ в две завладяващи криминални истории в Париж от 50-те години

TV1000: Кунг Фу Панда, още анимации и седмица комедия след седмица на Спилбърг

Домина, Скарлет, Мегре и още по EPIC DRAMA

Топ летци, екстремни дърводелци и лов на съкровища по VIASAT EXPLORE

Великите мистерии на човечеството и жените на фронта по VIASAT HISTORY

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com