Домина, Мърдок, Мис Скарлет и херцогът – най-нови сезони по EPIC DRAMA

3477
Домина, Мърдок, Мис Скарлет и херцогът – най-нови сезони по EPIC DRAMA
Снимка: Viasat World

От понеделник, 22 април, за радост на най-ревностните зрители на Epic Drama най-емблематичният детектив на ТВ каналa – Уилям Мърдок, се завръща с последния си излязъл досега сезон – 17-ти.  Една от запазените марки на поредицата е появата на интересни исторически личности – този път това са Емили Кар, Джели Рол Мортън, новия канадски премиер Робърт Бордън, Сун Ятсен и дори „Мона Лиза"...

Най-ярката историческа личност, която продължава да шества в телевизионния дом на епичната драма - Epic Drama, обаче, тази пролет е Ливия Друзила! Веднага след финала на „Домина“ сезон първи – на 8 април, понеделник, в 22:00, сериалът продължава с новия втори сезон – от 15 април, премиерно всеки понеделник от 22:00 с повторения в сряда от 23:30 и неделя след 23:40.

Домина

Премиера от понеделник, 15 април в 22:00 ч.

 

Сезон: 2

Брой епизоди: 8 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Domina

Година: 2022


Вторият сезон започва през 19 г. пр.н.е., когато след три години отсъствие Гай и Ливия се завръщат от Източните провинции в Рим. След убийството на Марцел в първия сезон, Ливия е положила усилия да заздрави брака, от който зависи цялата ѝ сила и амбиция, но той ще бъде изправен пред заплахи - както стари, така и нови. Гай и Ливия са шокирани да открият, че в града има въстание и децата на Ливия открито се бунтуват. Следват секс, убийства, предателства и борби за власт в продължение на единадесет бурни години, като сериалът кулминира с убийството на Друз и откритието на Ливия за ужасната истина зад него.

Видео за ДОМИНА, сезон 2 по Epic Drama

Криминалните случаи на Мърдок

Премиера всеки делничен ден от понеделник, 22 април в 21:15 ч.

 

Сезон: 17

Брой епизоди: 24 x 60 мин.

Жанр: Престъпления и мистерии

Оригинално заглавие: Murdoch Mysteries

Година: 2023

 

Сезон 17 започва с Уилям Мърдок и Джулия Огдън, които се стремят да открият истинските намерения на мистериозните си похитители, за да избягат и да възобновят живота си в Торонто.

На друго място, полицаят Крабтрий и Ефи откриват, че домашното им блаженство е прекъснато от спешна мисия, която има връзка с миналото на Крабтрий. Полицейски участък №4 е в напрежение, тъй като мястото на Бракенрийд в полицията остава под въпрос. Люелин Уотс възобновява работата си като детектив, решен да изживее своята истина и да преследва щастието по свой начин. Вайълет Харт процъфтява в новия си роман с Исая Бюканън, но бъдещето на клуб „Стар брайт" виси на косъм, както и богатството на Вайълет, когато тя е дадена под съд от семейството на мъртвия ѝ съпруг.

Детектив Мърдок се среща с исторически личности, включително Емили Кар, Джели Рол Мортън, новия канадски премиер Робърт Бордън, Сун Ятсен и дори с „Мона Лиза"...

Мис Скарлет и херцогът

Продължава всеки четвъртък в 22:00 ч.

 

Сезон: 4

Брой епизоди: 6 x 60 мин.

Жанр: Crime&Mystery

Оригинално заглавие: Miss Scarlet and the Duke

Година: 2023

 

Четвъртият сезон започва с това, че Елиза току-що е поела базираната в Лондон детективска агенция „Наш и синове". Нещата обаче не вървят съвсем гладко, въпреки помощта от някои познати източници. Извън работата, развитието на връзката ѝ с Уилям („херцога") върви към предстоящо решение, което ще промени живота и на двамата.

Докато работи, Елиза се обединява с „херцога", за да разследват кражба с взлом в луксозен публичен дом, чиито клиенти включват важни членове на британското правителство. Сериалът включва и завладяваща ретроспекция на първата среща между Елиза и „херцога", проникването на Елиза в света на викторианските погребални къщи и много още. Не трябва също да пропускате две нови лица - Пол Бейзли („Черно огледало"), когото може би сте забелязали в четвъртия сезон на „За всички създания - големи и малки", и Къртис Канца („Пясъчният човек").

Видео за Мис Скарлет и хецогът – сезон 4

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History, посветен на най-добрите драматични сериали в епоха от последните години. За програмата на Epic Drama канала посетете www.epicdrama.bg Следете и www.Facebook.com/EpicDramaBG и www.instagram.com/EpicDramaBulgaria, както и YouTube канала на Viasat World Bulgaria.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЕМЕЙНИ ЗАБАВЛЕНИЯ - #ВКЪЩИ:

Рим срещу Египет и Древни мегаполиси по VIASAT HISTORY

Дълбините на Австралия, Шотландия: новата дива природа и Скритият вулкан по VIASAT NATURE

Проф. Бетани Хюз се завръща по Viasat History със Съкровищата на БЪЛГАРИЯ и още

Австралийски търсачи на сапфири и Реставраторите от Долината на ръждата отново по VIASAT EXPLORE

Дивите ирландски острови и мечки в Трансилвания по VIASAT NATURE

Тайните на древните мъртъвци и Военни истории по VIASAT HISTORY

Epic Drama представя МЕГРЕ в две завладяващи криминални истории в Париж от 50-те години

TV1000: Кунг Фу Панда, още анимации и седмица комедия след седмица на Спилбърг

Домина, Скарлет, Мегре и още по EPIC DRAMA

Топ летци, екстремни дърводелци и лов на съкровища по VIASAT EXPLORE

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com