Борисов: Стойчо да ме беше взел в ЦСКА, за да му вкарам дузпата

5058
Борисов: Стойчо да ме беше взел в ЦСКА, за да му вкарам дузпата
Министър-председателят на България даде своето становище за директивата ЦСКА

Днес на официалното откриване на стадион „Академик” премиерът Бойко Борисов коментира пред медиите спекулациите, че се прави всичко възможно ЦСКА да не стане шампион. Той даде мнението си и за спора между президента на БФС Борислав Михайлов и треньора на Литекс Христо Стоичков.

"Стойчо Младенов си опроверга думите. Надявам се повече да няма такива неща. И аз истински се страхувам от Левски да не излязат и да кажат, защо юношите на ЦСКА тренират на "Академик" за 5 лева! Нека си мерят приказките", категоричен бе Бойко Борисов.

"Чуковете" нокаутираха ЦСКА

Два кръга преди края на шампионата в "А" група разликата между лидера ЦСКА и Лудогорец Разград стана само две точки. "Армейците" загуб...

"Стойчо да ме беше взел в ЦСКА, за да му вкарам дузпата. Съдията какво да направи – да вземе топката и да я хвърли във вратата? Даде им дузпа, какво да направи повече. Видели са само добро от нас. Дадохме им стадиона, базата. Който е най-добър, да бие. Ето, вчера Лудогорец и Локомотив изиграха добър мач. Колкото до това кой ще вземе титлата тази година, според мен и Лудогорец и ЦСКА са много добри отбори, така че който и да стане първи накрая ще е добре за футбола”, допълни Борисов, който отказа да вземе страна по скандала Михайлов-Стоичков.

"Гениални футболисти - не бих взел страна в техния спор! Всеки си има своето право за нещата, които говори”, завърши премиерът.

Редактор: Константин Костов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ