Как да помолим, за да получим?

7470
Как да помолим, за да получим?
С проста система от правила можете да сбъднете всяко ваше желание

Всяка жена поне веднъж е искала да накара своя съпруг, син или пиятел да направи нещо, за което го е помолила.

Много дами използват механизмите на изнудването и манипулацията като оръжие, с което да постигат целите си. Това обаче няма да доведе до нищо добро. Ако искате да имате хармонични отношения, в които знаете, че можете да разчитате на човека срещу вас тогава заровете томахавката и бъдете по-положителна.

Ключът да накарате един мъж да изпълни вашите желания, е да му дадете нещо в замяна - накарайте го да повярва, че вашата цел си заслужава. Независимо дали става въпрос за ваш началник, клиент или дългогодишен съпруг, методите на действие са едни и същи: чрез общо облагодетелстване, а не чрез манипулация.

1. Бъдете мила, когато го молите. Понякога е достатъчно просто да му покажете колко много би означавало за вас да изпълни молбата ви. Бъдете положително настроена и никога не започвайте с конското, той ще го оцени.

2. Погъделичкайте егото му. Покажете му,че той е единственият, който може да се справи толкова добре с поставената задача. Всеки мъж, а и жена би бил по-благосклонен да направи нещо, ако получи насърчение. Незабравяйте да го похвалите когато се е справил добре. За всеки е важно да получи награда за усилията си така той ще има стимул да си сътрудничите и в бъдеще.

Мъжете губят килограми, когато няма жени около тях

Мъжете, които се опитват да свалят килограми, трябва да тренират без жени наоколо, показва ново проучване, публикувано в британските ме...

3. Съобразете се с неговите нужди и график. Ефектът от горните два съвета ще е нулев, ако не уцелите подходящия момент, в който да пристъпите към действие. Преди да помолите за нещо помислете за нуждите на другия и дали в момента наистина е в състояние да ви помогне. Важно е не само "как", но и "кога" ще помолите за съдействие, за да получите това, което искате.

Редактор: Боряна Кръстева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com