Ботев срещу Лацио и Сити за талант на Литекс

7380
Ботев срещу Лацио и Сити за талант на Литекс
Снимка: Getty Images/Guliver

Втори футболист на Литекс след стопера на националния отбор Илия Миланов е трансферна цел на новия наставник на Ботев (Пд) Любослав Пенев, съобщава "Труд". Това е 17-годишният талант Кирил Десподов, който още през 2012-а дебютира в “А” група.

Шефовете на “канарчетата” имат обаче сериозна конкуренция за подписа на футболиста, чиито изяви са следени от клубове от Италия и Англия, сред които са Лацио, Манчестър Сити и Фулъм.

В Ботев разделени между "селесао" и "Ла Фурия"

Започващото днес Световно първенство по футбол е една от основните теми в лагера на Ботев в австрийското градче Фьозендорф. Мондиалът в...

Щабът на Ботев уреди приятелски мач с шампиона на Словакия - Слован (Братислава), който ще се играе на 19 юни. Спарингът ще е на словашка земя и “жълто-черните” ще пътуват 120 км в двете посоки от лагера си в селцето Фьозендорф край Виена.

Любослав Пенев е на път да уговори колегата си в Кубан (Краснодар) Виктор Гончаренко за контрола на 21 юни в Австрия. Руснаците засега се дърпат, тъй като Ивелин Попов, Станислав Манолев и компания стартират лятната си подготовка чак на 16 юни, така че се търсят и резервни варианти.

Неофициалният дебют на Пенев начело на Ботев ще е днес от 16 ч в Линдабрун срещу финалиста за Купата на Австрия Санкт Пьолтен. На 17 юни “канарчетата” излизат и срещу Адмира-Вакер (Мьолдинг).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ