Динев: Ще дам акциите си на сериозен човек, ако се намери такъв

6916
Динев: Ще дам акциите си на сериозен човек, ако се намери такъв
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев обяви, че е готов да се раздели с акциите на клуба, но само при условие че се появи сериозен кандидат, какъвто на този етап липсва.

Коко Динев излезе с обръщение към привържениците на Локомотив (Пловдив) и "черно- бялата" футболна общественост в България и извън пределите на страната.

Камъни и бомби очакват Коко Динев на Лаута

Ултрасите от сдружение "Бъдеще за Локомотив" и тарторите от различните фракции се готвят за истинска война със собственика на Локомотив...

"Обръщам се към всички, на които радостта, болката и животът е Локомотив (Пловдив). Знам, че ви интересува бъдещето на любимия ни клуб. Мен също ме интересува и затова съм готов на конкретна стъпка. Аз непрекъснато търся човек, който да продължи издръжката на Локомотив на ниво А група.

На такъв човек съм готов да дам акциите на клуба, ако съм спокоен, че Локомотив ще е в сигурни ръце. Тогава ще се разделя с акциите, но не и с отношението ми към отбора.

Но не мога да дам акциите на хора анонимни, които само ги искат, а не знаят какво е да се издържа отбор на ниво А група. Те не предлагат решения, а само искат, и то с недопустим ултимативен тон. Не бих ги дал и на хора, които заплашват други хора, които просто искат да си изпълняват служебните задължения и да си вършат работата.

Феновете се гаврят с Динев, сравниха го с Пинокио

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев бе сравнен от феновете на тима с Пинокио. Интересното е, че това стана не къде да е, а ...

Как да разбирам заплахите към служителите на клуба, че няма да бъдат допуснати да изпълняват служебните си задължения, а футболистите да тренират?

Нормално ли е в страна, член на Европейския съюз, да има такива заплахи? Какви са причините за ултимативния им тон, какви интереси стоят зад тези действия?

Аз ръка срещу локомотивци няма да вдигна, но няма да допусна и унижение към футболистите на клуба и хората, работещи в Локомотив. Готов съм във всеки един момент да направя всичко, което е за благото на клуба. Само искам реални стъпки, а не заплахи и ултиматуми.

Държа да подчертая, че дълговете, изнесени в медийното пространство, ако са верни, то Локомотив като клуб нямаше да има лиценз, с какъвто разполага. Твърдя убедено, че Локомотив (Пловдив) е един от клубовете в България, които спазват условията на финансовия феърплей.

Само трима играчи ще се борят за Локо докрай

Поне трима от футболистите, играли за Локо (Пд) през последния сезон, са готови да останат и да се борят за честта на клуба. Все още до...

Накрая искам да призова в името на доброто бъдеще на Локомотив да бъдем обединени и да вървим напред. Аз не търся противопоставяне с никой, който обича Локомотив. Не искам и действия, които да дават повод на хора извън Локомотив да злорадстват.

Вярвам в доброто бъдеще, което чака нашия Локомотив", заяви Константин Динев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com