Гаф на Кривия праща Енрике в Левски

9977
Гаф на Кривия праща Енрике в Левски
Снимка: БГНЕС

Левски е напът да получи неочакван подарък, съобщава "7 дни спорт". "Сините" ще вземат под наем левия бранител на Ботев (Пд) Артур Енрике. Треньорът на Ботев Станимир Стоилов е принуден да се отърве от бразилеца поне до края на сезона, тъй като с идването на Юнес Хамза квотата за чужденци извън Европейския съюз е надхвърлена. От Ботев се опитват да изкарат български паспорт на Енрике, но тази процедура изисква време и едва ли това ще стане скоро.

Заради грешката на спортния директор Александър Александров и останалите ръководители в Ботев сега тимът трябва да прати Енрике на "Герена". Това е добре за  треньора на Левски Антони Здравков, който си блъска главата кой да играе на левия бек в Левски след бягството на Нуно Пинто в средата на декември. "Сините" едва ли ще трябва да броят голяма сума за наема на Енрике, а заплатата му ще бъде поделена между двата клуба.

Ботев заминава с 27 за Кипър

С група от 27 футболисти ще замине отборът на Ботев за втория си подготвителен лагер в Кипър. "Жълто-черните" заминават утре с полет в ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com