Сърбин е на проби в ЦСКА, играчите нервни заради забавени заплати

10497
Сърбин е на проби в ЦСКА, играчите нервни заради забавени заплати
Снимка: БГНЕС

Сръбски офанзивен футболист започна проби в ЦСКА, съобщава вестник "Тема спорт". Той е поредният, който ще бъде тестван от Стойчо Младенов от ме­сец юли насам. От "Армията" не пожелаха да съобщят името на футболиста, който вече е в тестови период. Известно е само, че той е препоръчан на старши-треньора подобно на Ереро и Ногейра. Сърбинът е пристигнал на "Армията" вчера в 13,00 часа и след среща с ръководството се е включил в тренировката на тима, започнала два часа по-късно.

"Първото му име е Иван и играе в предни позиции. Само това знаем", казват пред "Тема Спорт" служители в клуба. Според информация на "7 дни спорт" пък играчът е 19-годишният Иван Маркович, който през есента е носил екипа на полския Корона (Киелце).

Лупи ходил да проси пари за ЦСКА от Петя Славова

Александър Томов е ходил да проси пари за ЦСКА от банкерката Петя Славова. Той няколко пъти се опитвал да си уреди среща с бившата съпр...

В същото време стана ясно, че на играчите на ЦСКА е било обещано да получат заплатите си за декември най-късно във втория ден на тази седмица, което обаче не се е случило. В тази връзка част от футболистите са попитали вчера Младенов какво става с парите им, а той им обещал да говори с Томов и Тодоров по въпроса.

По договор играчите трябваше да получат заплатите си за декември най-късно до 25 януари. Най-изнервен от ситуацията е чешкият вратар Томаш Черни, който има просрочена не една, а няколко заплати. Състезателите чакат и по три премии. Въпреки постоянните обещания на Томов и тримесечните му твърдения, че преговорите са на "финалната права", клубът все още няма генерален спонсор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ