Новата книга "Хвани Жокера" в помощ на ефективните продажби

10638
Новата книга "Хвани Жокера" в помощ на ефективните продажби

Новата книга „Хвани Жокера“ на Радослав Благоев събира най-важните уроци за постигане на високи цели в бизнеса, маркетинга, продажбите. Тя ясно показва на бизнеса принципите на стратегическото мислене с ясни цели за високи резултати. Книгата ще обърне представите ви за ефективни продажби и убеждаваща комуникация и ще ви помогне да постигате успехи, които сте смятали за нереалистични. „Хвани Жокера“ показва нагледно приложението на много от основните стратегии за убеждаваща комуникация с фокус върху продажбите, но и в по-широкото пространство на бизнес развитието.

Практическите казуси в книгата учат търговците как да продават по-лесно и бързо, като създават клиенти, по-удовлетворени отвсякога. Процесът на продажба се базира на размяна на стойности – ето защо е безценно да сме наясно каква стойност търси клиента, за да бъдем в състояние да му продадем именно това, което той иска, и от което се нуждае. Познаването на природата и типологията на клиентите е от ключово значение за успешния процес на продажба, който да създаде доволен клиент с висок потенциал за бизнеса.

Всеки пети българин не е прочел нито една книга

Всеки пети българин не е прочел нито една книга. Това каза за Радио „Фокус”-Бургас Мария Бенчева, директор на Регионална би...

Авторът Радослав Благоев е експерт по ефективни продажби, стратегически маркетинг, убеждаваща комуникация. Той е високорезултатен бизнес коуч и ментор, както и предпочитан лектор на различни семинари и конференции по теми, засягащи бизнес развитието, маркетинга и продажбите. Провел е редица корпоративни обучения и консултира бизнеси на водещи позиции в разнородни браншове.

Премиерата на книгата ще се състои на 9 март от 19 часа в Sofia Ring Mall.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com