Благотворителна инициатива на Прес-авто клуб „България“

11514
Благотворителна инициатива на Прес-авто клуб „България“
Кампанията на топ автожурналистите на България от Прес-авто клуб „България“ продължава целия юни, но кулминацията ще се състои тази събота от 11 часа, а събраните средства ще бъдат предоставени на столичното училище „Проф. Д-Р Дечо Денев“ за деца с увреден слух.

Благотворителността е тази, която обединява около 50-те члена на Прес-авто клуб „България“ (представител в който имаме и ние), отразяващи автомобилната тематика у нас. Целта на кампанията е набиране на средства чрез продажба на автомобили с марките Nissan, Renault и Dacia. Автомобилите са предоставени от фирма “Нипон Мотърс“, дилър на Nissan и домакинът – „Ауто Франс 3000“, дилър на Renault и Dacia.

Събитието ще се проведе в събота, 8 юни 2013 г., в новия шоурум на „Ауто Франс 3000“ на ул. „Резберска“ №5. Автомобилите, предоставени само за тази кампания, са както нови, така и автомобили върнати от оперативен лизинг. Сами разбирате, че въпросните автомобили ще бъдат на изключително изгодни ценови условия, което означава, че с една финансово изгодна сделка за вас ще спомогнете за една добра кауза. Част от продажната цена на всеки автомобил ще бъде отделена за подпомагане на децата с увреден слух от столичното училище „Проф. Д-Р Дечо Денев“.

Раздадоха Годишните награди за благородство Charity Awards 2013

С награди за благородство бяха отличени 12 благотворителни кампании, популярни личности, фирми и медийни инициативи на церемонията, коя...

Ако най-младите членове на Вашето семейство желаят да ви придружат - не се колебайте да ги вземете. При нас ги очакват аниматори за много игри и забавления!

В програмата на 8 юни, съпровождаща инициативата, участие ще вземат Поли Генова, детска вокална група "Бон-Бон", Искрен Пецов, Благовест Зерлиев, а Ники Кънчев ще провери познават ли автожурналистите марките Nissan, Renault и Dacia.

Водещ на събитието ще е Екатерина Дончева – радиогласът на емблематичното предаване за 3 поколения българи - „Хора, пътища, Автомобили!“

Очакваме Ви на 8 юни 2013 г.(събота) на ул. Резбарска № 5. Начален час на събитието – 11.00ч. Край на събитието 16.00ч.

„Стани богат” събра над 100 000 лв. за деца в неравностойно положение

111 000 лева достигна сумата, която „Стани богат” събра за програмата „Стани шампион” за децата спортни таланти...

Дрескод: Облекло, удобно за тестдрайв и подходящо за парти на открито!

Кампанията по набиране на средства за благотворителната кампания на Прес-авто клуб България, приключва на 30 юни 2013г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com