Бойко Борисов ще си подаде оставката сам

28615
Бойко Борисов ще си подаде оставката сам

Цончо Колев, председател на щаба на ПП "Свободен народ", изрази непримиримостта на оглавявания от него щаб към управляващите и опитите им да "спечелят" изборите чрез гласуването на нов недемократичен изборен кодекс. Той обяви, че призовава всички демократични опозиционни сили да организират мирно гражданско неподчинение и ако то не успее, ще бъдат предприети по-крайни мерки. 

"Ние няма да водим борба с премиера Бойко Борисов. Не сме тръгнали да вадим оръжие, защото имаме морал. Той е човекът, който трябва да прецени обстановката. Той трябва да види дали хората в България го искат все още, защото той дойде с много голямо желание от страна на хората. Но след три години виждаме, че ситуацията е точно на обратната. Бойко Борисов, според мен, ще си подаде оставката сам.” „Надявам се, че виждайки българският народ, който се надига с една вълна за демокрация и свобода, той ще си подаде оставката. И това е нормално. Така другите политически сили ще го запазят като личност", категоричен беше Колев.

Фидосова изпълнява политически поръчки

ДПС ще настоява за съгласие между политическите сили не само по основните текстове, а по целия Изборен закон. Това заяви заместник-пр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com