"Тигрите" на Бойко отново шампиони, той недоволен от мързеливите български футболисти

15337
"Тигрите" на Бойко отново шампиони, той недоволен от мързеливите български футболисти

Отборът на Витоша (Бистрица), в който играе и премиерът Бойко Борисов, спечели новогодишния турнир в комплекс „Царско село”. Тигрите от Бистрица са победили ветераните от Локомотив-София със 7:1 и на финала ЦСКА с 2:1.

Премиерът Бойко Борисов проведе разговор с президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Двамата се видяха в комплекс „Царско село” в София, където се проведе зимният турнир по футбол за ветерани, който бе спечелен от Витоша (Бистрица), предаде БТВ, цитирана от Фокус.

Станишев догонва Борисов, казват социолози

Разликата между ГЕРБ и БСП намалява. Това сочат данните от изследване на обществените нагласи през месец декември на Института за модер...

„Казах му, че аматьорите играем всеки ден, без значение какво е времето. Вижте Англия – три мача играят преди и след Нова година. Нашите предприятия, ако може така да нарекат футболните клубове месеци наред почиват. Времето е абсолютно подходящо за футбол. Ако има нещо, винаги може да се отложи с 5-6 дни, но трябва повече мачове да се играят. Сега по празниците родителите с децата се чудят какво да правят, вместо да отидат да гледат футбол”, каза Бойко Борисов пред журналисти за разговора си с Борислав Михайлов. "Сега почват от 4 януари, ще ходят да тичат по планините, контузят се половината и ще кажат: Не сме подготвени! Подготвени за кое? В Англия кога се подготвят? Подготвят се с мачове. Това му казах на Боби. Да съкращават отборите, да има повече мачове, да се играе непрекъснато и публиката да ги гледа”, коментира премиерът.

Той обаче уточни, че съветите му са само приятелски, защото няма право професионално да се меси в работата на футболния съюз.

„Нямам право да се меся иначе в работата на футболния съюз. Това е огромно време, за което никой не би си позволил да дава 30-40 хил. заплата и да не се работи с месеци. Защо ме чакате сега в студа? Защото това ви е работата. А те защо почиват? От много тежки мачове”, допълни Борисов.

Редактор: Десислава Ушатова

Борисов: Не влизам в коалиция

Ако втория мандат нямаме такова мнозинство, че да не ни изнудват, оставаме в опозиция. Това каза премиерът Бойко Борисов в предаванет...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ