На Станишев му направиха отделно предаване, да е самичко маминото синче

15445
На Станишев му направиха отделно предаване, да е самичко маминото синче
Снимка: БГНЕС

"Очаквам всичко. Виждате какво правят. Безсилието, омразата, желанието на всяка цена да победят, все едно тези избори са краят на света. А на 26-ти какво ще правят? Станишев ще отиде в Брюксел, и ние пак ще сме опозиция. И да победим, пак ще сме опозиция. От какво се плашат? Четворната коалиция вече е абсолютно силна, няма мърдане. Защо толкова им е, на живот и смърт?", попита Бойко Борисов, цитиран от Агенция "Фокус".

На въпрос дали очаква да има дебат в петък, както е насрочено заседанието на парламента по вота на недоверие, Бойко Борисов заяви: "Откакто Станишев избяга от дебат с Вълчев, щеше да блесне тоталната разлика между неговата европейка култура и познания в тази област. Винаги съм казвал, че Дончев е по-добър от мен, по линия на еврофондовете, в пъти по-добър от Станишев. Затова той бяга от дебати с нашия водач. Иска да си говорим за боцкане или за дуелиране, или да играем шах. Това иска това момче. Ние всеки ден му предлагаме дебати. Един месец Станишев не иска дебат. Даже по Нова телевизия му направиха отделно предаване - да е самичко маминото синче".

Маргарита Попова е разумният човек в президентството

С тези думи новоизлюпеният политик Николай Бареков, който е номер две в класацията на политиците, на които българите вярват най-малко, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com