„Мистерията Еньовден“ гостува в Пловдив на 4 септември

66866
„Мистерията Еньовден“ гостува в Пловдив на 4 септември

Спектакълът „Мистерията Еньовден“, който първоначално бе обявен за края на този месец – 30 май, ще бъде преместен за началото на месец септември – 4 септември.

Смяната на първоначално обявената дата се налага поради очакваните лоши метеорологични условия и невъзможност за изиграване на представлението на открито. Началният час на шоуто се запазва - 21:00 часа. За спектакъла „Мистерията Еньовден“ това ще е първото изпълнение на открита сцена и то ще сложи края на календара за тази година.

Грандиозен успех на „Мистерията Еньовден” в три последователни дни

През изминалите три дни спектакълът „Мистерията Еньовден“ се оказа най-предпочитаното културно събитие в София. Повече от 2...

Закупените вече билети ще важат без допълнително презаверяване за новата обявена дата. Ако 4 септември не е удобна дата за вас, можете да върнете своите закупени билети в периода 1 – 30 юни 2014 година на мястото, от което са закупени.

Представлението ще ви върне към традициите, ще ви потопи в изяществото и красотата на танца, допълнени с вълшебните гласове на Деси Добрева и Валерия Момчилова – Мона, хард рок звученето на Звездомир Керемидчиев – Звезди, рап музика, представена от „Хората от гетото“ и прекрасното изпълнение на кавал от Костадин Генчев. Мистериозното ще бъде допълнено от запомнящия се глас на големия български актьор Васил Михайлов.

„Мистерията Еньовден“ разказва легендата за един от най-мистичните български празници. Разкрива красивата история за любовта, сблъсъка между доброто и злото, старото и новото. Образите на самодивите и змейовете се докосват, потопени в тайнството на огромната сияйна луна. „Мистерията Еньовден“ е приказка за красотата на народните традиции и вярвания, каквито са били в древното минало, каквито са съхранени до днес и каквито ще бъдат утре. Спектакълът е завет и за младото поколение.

Билети търсете в мрежата на TicketPro, Eventim, както и online на http://www.ticketpro.bg/jnp/home/index.html и http://www.eventim.bg/bg/ на цени от 20 до 50 лева. Началото е 21:00 часа, а мястото Античен театър, Пловдив.

"Мистерията Еньовден" - където миналото и настоящето се срещат

"Мистерията Еньовден" е спектакъл, направен с много професионализъм, много талант, много проникновение и много мисъл. В магията от му...

Всичко за спектакъла „Мистерията Еньовден“ можете да следите и от официалната Facebook страница - https://www.facebook.com/MisteriataEniovden

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена