Сергей Станишев бяга, БСП е в пълна паника

20149
Сергей Станишев бяга, БСП е в пълна паника
Снимка: БГНЕС

Сергей Станишев бяга, БСП е в пълна паника. Това заяви политологът Антоний Гълъбов в коментар на внесената от лидера на социалистическата партия молба в деловодството на Народното събрание за прекратяване на пълномощията му като народен представител.

„Същественият въпрос не е толкова в личната кариера на Сергей Станишев, аз смятам, че от нея се интересуват само близките му, същественият въпрос е в това, че очевидно БСП се намира в пълна паника, очевидно партията мандатоносител не е в състояние да прогнозира и да управлява собствените си действия и това се превръща в риск за страната. Аз се надявам, че заседанието на ИБ ще вземе някакви малко по-смислени и категорични решения, като това би трябвало да означава още до края на днешния ден правителството да подаде оставка“, посочи Гълъбов, цитиран от Фокус.

Не ни подкрепиха за задължителното гласуване, затова ние не подкрепихме референдум

Това беше обяснението на депутата от БСП Филип Попов на въпрос защо червените вчера не подкрепиха провеждането на референдум дали да им...

Според него това е единственият начин, по който страната ни може да влезе в една оздравителна процедура на подготовка на предсрочни избори и край на това управление. „Опасявам, че щетите, които това правителство може да нанесе на страната, ще бъдат преодолявани дълго време“, допълни Антоний Гълъбов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com