АМ "Тракия" е частично затворена заради катастрофа със загинал

1842
АМ "Тракия" е частично затворена заради катастрофа със загинал
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа с ТИР взе жертва рано тази сутрин. Магистрала „Тракия” остава частично затворена при отбивката за Българово.

Катастрофата е станала около 06.28 часа тази сутрин. Според данните, с които полицията разполага към момента се знае, че камион МАН с полуремарке самокатастрофира в разделителните мантинели на пътното платно и впоследствие от удара оттласквайки се попада върху магистралната ограда вдясно в района на канавката. Инцидентът става на автомагистрала „Тракия” в района на отбивката за Българово в посока от Бургас за София.

Комисия ще решава бъдещето на жп прелеза при село Бело поле

Генералният директор на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ (НКЖИ) назначи комисия от експерти на Компанията, ...

ТИР-ът, с бургаска регистрация, е управляван от 53-годишния Д.К. от Бургас. Водачът е починал. Тялото му ще бъде откарано в катедра „Съдебна медицина” към МБАЛ – Бургас за аутопсия.

От пътния инцидент временно е било затворено движение през автомагистралата, но към момента (8.20 часа – бел. ред.) същата е частично проходима - затворена остава пътната лента, в която възникнал инцидента, поради предстоящ оглед на местопроизшествието.

Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас и сектор „Пътна полиция” при ОДМВР - Бургас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com