Митьо Очите е приет за лечение в столична болница

579
Митьо Очите е приет за лечение в столична болница

Днес около обяд по собствено желание в болница "Софиямед" е приет за лечение Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, съобщиха от лечебното заведение. Той е постъпил от болницата по онкология в София и ще се лекува в "Софиямед" като частен пациент, се уточнява в съобщението.

"Информация за здравословното състояние на Желязков ще бъде публикувана на сайта на болницата след актуални сведения от лекуващия му лекар на по-късен етап", пише в съобщението от "Софиямед".

Нови арести заради стрелбата по Митьо Очите, спецпрокуратурата пое случая

Нови арести във връзка със стрелбата в Слънчев бряг на 8 юни, при която бе ранен подземният бос Димитър Желязков - Очите. Седем души са...

Митьо Очите беше тежко ранен при престрелка на 8 юни в курорта Слънчев бряг, в която беше убит 46-годишният му охранител Александър Алексиев.

По-рано днес след направена възстановка на престрелката в курорта бяха арестувани още седем души, сред които Божидар Кузманов - собственика на заведението, пред което стана стрелбата, а още четирима са обявени от МВР за издирване.

До момента обвинение са повдигнати на трима души - на Тодор Славов за убийството на бодигарда Александър Алексиев, а срещу Радослав Димитров и Георги Иванчев са повдигнати обвинения за опит за убийство на Митьо Очите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com