Проститутките на Чолов обслужвали холивудски звезди

25847
Проститутките на Чолов обслужвали холивудски звезди

Манекенки от скандалната модна агенция FH1 са забавлявали със секс услуги  холивудските звезди при престоя им в България. Това заявиха участници в разследването.

Антимафиоти атакуваха в понеделник офиса на агенцията и арестуваха трима души, заподозряни в склоняване към проституция. Това са 41-годишният тартор на групата Росен Чолов-Чолата, известен и като съпруг на актрисата Ирена Милянкова, моделката Ралица Любенова (23 г.), която изпълнявала ролята на мадам, и шампионът по карате Пламен Кирилов.Освен шофьор и охрана на Чолата той имал грижата да разкарва хубавиците по адреси, съобщи КРОС.

Прокуратурата установи, че поне 20 манекенки са предлагали телата си срещу заплащане. 7 от момичетата дори били под 18-годишна възраст.

Повечето от момичетата в каталога са били наясно, че ще задоволяват сексуалните капризи на богати, а често и много известни мъже. Те доброволно са се съгласили да го правят срещу доста солидни хонорари от порядъка на 800-1000 лв., като девойките получавали половината.

Манекенките са извършвали сексуслуги предимно на територията на София, но са били водени и на бизнесмени в хотели, ловни хижи и частни домове в провинцията.

Каталогът с красавиците е популярен и сред родни политици, твърдят запознати. Някои дори се хвалели, че са баджанаци със звезди от Холивуд. Според слуховете величия от ранга на Силвестър Сталоун и Жан-Клод ван Дам също са се забавлявали с нашите моделки. Почти всеки холивудски актьор, който пристигне за снимки у нас, незабавно бива обгрижван от поне две красавици, които го придружават през целия му престой в България. Девойките трябва да изпълняват всяка прищявка и глезотия, а сексът е част от ангажимента им, твърдят хора от модните среди.

FH1 има договор с киноцентъра в Бояна, сключен през октомври 2011 г. Според него агенцията има ангажимент да организира кастинги за модели, статисти и изпълнители на по-маловажни роли в световните кинопродукции.

"Щастливи сме, че имаме този уникален шанс да работим изцяло за подбора на статисти, модели и актьори за големите холивудски продукции. Редом с имена като Жан-Клод ван Дам, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни и много други имена, и наши български лица ще бъдат част от престижната лента",  беше казала по повод договора с "Ню Бояна" генералният мениджър на FH1 Цветелина Борисова.

Агенцията постоянно организира всевъзможни конкурси за подбор на млади и красиви момичета, които официално са представяни като модели, промоутъри и хостеси за различни корпоративни клиенти.

От агенцията твърдят, че всекидневно подбират над 200 кандидатки. В официалния каталог на сайта им присъстват 36 красавици, които се представят като модели на агенцията и са на възраст между 18 и 25 години. Последният кастинг се провежда във Фейсбук и е от 20 ноември до 5 декември. Желаещите трябва да пратят няколко снимки, подробно описание на мерките си и данни за обратна връзка с тях при одобрение.

Редактор: Евгения Гигова

Разкриха публични домове, маскирани като помещения за масаж

Разкрити са публични домове, маскирани като помещения за масаж. За 72 часа са задържани двама бургазлии, разработили четири помещения...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com