Джордж Прат и Питър Ламбрау разкриват „Кодът на щастието”

10969
Джордж Прат и Питър Ламбрау разкриват „Кодът на щастието”
Книгата призовава читателите да открият хармонията в себе си

Книгата на Джордж Прат и Питър Ламбрау „Кодът на щастието”, която е с предговор от звездата Лари Кинг, излезе на българския пазар през април. В нея авторите призовават читателите да открият хармонията в себе си и да достигнат до пълноценен живот, благодарение на 4 стъпки.

Ние сме създадени да бъдем щастливи. Колкото и да не ни се вярва, в нас е заложено да търсим хармонията, която ще ни донесе пълноценен и изпълнен с радост живот.

Защо тогава толкова често се чувстваме неудовлетворени? Какво ни спира да постигнем пълното щастие? Страхове, тревоги, ниско самочувствие, стари емоционални рани. Някой от причините дори не можем и да назовем!

Съчетавайки няколко десетилетия опит и резултати от най-актуалните научни изследвания, водещите клинични психолози Джордж Прат и Питър Ламбрау разработват революционен метод за обезвреждане на „ограничаващите нагласи”, които ни пречат да бъдем щастливи.... Дори когато всичко в живота ни се подрежда добре.

Двамата приспособяват подхода си в лесен, но ефективен алгоритъм, който всеки може да приложи у дома. Определете, изяснете, преподредете, закответе – четирите стъпки ще ни помогнат да преобразим живота си в положителна посока. Те са представени по достъпен начин, с много реални примери и упражнения.

С тяхна помощ може да усъвършенстваме всяка сфера, която се нуждае от подобрение – взаимоотношения, кариера, финанси, продуктивност, креативност. Така можем да преборим всички пречки пред осъществяването на пълния си потенциал.

Революционна система на Прат и Ламбрау е помогнала на над 45 000 души, сред които олимпийски медалисти, високопоставени мениджъри, холивудски звезди, телевизионни водещи.

Брегантини разказва тайните на калабрийската мафия

На 7 май излезе на българския пазар книгата на Джанкарло Брегантини „Не можем да мълчим”. Епископ на хората и между хората,...

Ние можем да изградим пълноценния живот, който заслужаваме! Можем да станем по-добри, по-спокойни, по-силни! Можем да постигнем хармонията в нас! Щастието е наше предназначение!

Цена: 12.99 лв.

256 страници

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com