Гай Кавазаки за първи път в България!

6618
Гай Кавазаки за първи път в България!
„Ентусиаст“ отбелязва гостуването на световноизвестния предприемач у нас с най-новата му книга, бестселър на New York Times - „Изкуството да очароваш“

Вярвате или не, на 22 май 2012 г. Гай Кавазаки ще гостува за първи път в България! „Бащата на евангелисткия маркетинг“ идва у нас по покана на консултантска фирма „Проджекта“, водеща в управлението на проекти и носител на наградата „Бизнес събитие на годината 2011“.

Тя организира специален семинар с негово участие. Събитието, което несъмнено ще бъде едно от най-запомнящите се тази година за бизнеса у нас, ще даде дългоочаквана възможност почитателите на Гай Кавазаки най-после да се срещнат на живо със символа на Силициевата долина. Семинарът „Новата бизнес реалност и изкуството да очароваш“ е предназначен за представители на организациите, които искат да се изправят срещу новите бизнес реалности и да променят света. Освен безценни съвети за справяне с новата бизнес реалност, посетителите ще имат възможност да получат и автограф с най-новата му книга – „Изкуството да очароваш“, дала име и символ на семинара – книжната пеперуда, използвана в оригинала на корицата.

"Седем разговора с Хорхе Луис Борхес"

В последните дни на изминалата 2011 г. издателство „Ентусиаст“ публикува книгата „Седем разговора с Хорхе Луис Борхес...

Точно година след появата на „Проверка на реалността“, издателство „Ентусиаст“ публикува у нас и книгата „Изкуството да очароваш“, чиято премиера ще се състои ексклузивно по време на семинара.

Тъй като е много търсен лектор, Гай Кавазаки изнася годишно около 60 презентации по цял свят. Той не смята себе си за „професионален лектор“, „мотивационен лектор“ или „гуру“, а за човек от бизнеса, на кого му се случва да говори пред публика, за да споделя своя опит. По време на лекциите си Кавазаки не представя теории и не се притеснява да говори за лъжите и грешките в бизнеса. Неговите презентации синтезират изстрадани истини и практически преживени ситуации. В синхрон със стила изнасяне на лекции на Кавазаки – забавен, практически, непосредствен и откровен, организаторите на семинара са предвидили възможност присъстващите да задават своите въпроси към госта. За още по-голямо улеснение на комуникацията е осигурен симултанен превод на български език. Още една приятна изненада е възможността при регистрация всеки да получи своя специален сертификат за участие в семинара. Посетителите ще получат специалната презентация на Гай Кавазаки в електронен вид, но самият семинар може да се види само на живо – той няма да бъде записан и разпространен на DVD.

По време на събитието Гай Кавазаки ще представи своите най-горещи презентации, предназначени за организации, които искат да се изправят срещу новата бизнес реалност и да променят света – „Уроците, които научих от Стив Джобс“ и „Изкуството да очароваш“. Кавазаки ще разкрие любопитни факти за работата си със Стив Джобс. Ще сподели уроците, които е научил от него за това как да иновираме, кого да наемаме, кого да слушаме и как да променим света. Вероятно няма по-подходящ човек от Гай Кавазаки, който може да обобщи уроците на Стив Джобс, на базата на своите непосредствени впечатления. Кавазаки ще представи и най-новата си концепция - „Изкуството да очароваш“, която се радва на изключителен прием и е развита в последната му книга, издадена през 2011 г. Уроците в „Изкуството да очароваш“ са извлечени от работата на Кавазаки в Apple, както и от неговия десетилетен опит като предприемач и рисков инвеститор. В своята презентация Гай Кавазаки ще обясни как да влияем върху сърцата, умовете и действията на нашите клиенти, партньори и колеги.

В програмата на семинара е преведено специално време за раздаване на автографи, а участниците ще имат възможност да закупят на място най-новата книга на Гай Кавазаки. „Изкуството да очароваш“ е десетото заглавие на световноизвестния автор. В книгата Кавазаки споделя с читателите и последователите си някои тънкости относно това как да очароваш хората около себе си, за да печелиш партньори, клиенти и почитатели на продуктите, които произвеждаш. Спира се на основните фактори в този процес – как да се харесаш, как да печелиш уважение и как да накараш хората да работят с ентусиазъм и отдаденост. Защото когато всичко това е налице, успехът е въпрос само на време и много работа. Показателно за подхода на Гай Кавазаки са думите на Стив Джобс, казани за една от неговите книги: „Ясно изразява това, което ни струваше години на грешки, за да научим. Бих платил много пъти коричната цена, за да можех да я прочета преди десет години.“

Неиздаваните ранни разкази на Дафни дю Морие вече и в България

В средата на месец януари издателство „Ентусиаст“ публикува за първи път у нас сборника с разкази „Куклата“ на ...

За повече информация и регистрация посетете официалния сайт на събитието: www.kawasaki-seminar.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com