"Роки" на Сталоун вече е мюзикъл

7363
"Роки" на Сталоун вече е мюзикъл

Музикална адаптация на филма "Роки" на Силвестър Сталоун официално намери дом на Бродуей. Холивудският екшън герой, който създаде и участва в поредицата, показа сценичната версия на класическия филм от 1976 г. в Хамбург, Германия, през ноември и сега шоуто заминава за известния театър в Ню Йорк.

Предпремиерите ще започнат от петък в Уинтър гардън тиътър. Изпълнителният директор и продуцент Бил Тейлър от компанията Стейдж Ентъртеймнъмнт Ю Ес Ей, която продуцира "Роки" на Бродуей със Сталоун, заяви пред "Ню Йорк Таймс": "Заглавието е много добре познато, така че съм сигурен, че туристите ще искат да го видят, но нямаше да го пренасяме в Ню Йорк, ако не смятахме, че ще се хареса на традиционните театрални зрители.

Сталоун ще се боксира срещу Де Ниро в нов филм

Роки донесе световната слава на Силвестър Сталоун, а сега застаряващият актьор явно иска да полира част от миналия си блясък. Интересно...

"Знам, че "Роки" може да се възприеме като странен избор за мюзикъл и вероятно ще има известни предубеждения, но мисля, че това, което хората ще видят, няма да е това, което очакват", допълни продуцентът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com