Списъкът с моите желания

37557
Списъкът с моите желания

С втория си роман Грегоар Делакур се превърна в изненадата на годината... Учудващо е, но стартът бе даден първо в чужбина, където авторските му права бяха откупени още преди появата му във Франция, и той вече е преведен на 18 езика. Има нещо универсално в историята на главната героиня Жослин.

На нея й се случва това, за което мечтаят хиляди хора по света – печели от джакпота на Евромилион сума, която ще промени съществуването й. Но продавачката на дантели и копчета философски мълчи и се съмнява, прави списъци, зачерква отново и отново, разкривайки скритото лице на мъжа си, преди още да е осребрила чека.

Излиза книга с любовни писма на Осама

Двама експерти по тероризма във Франция твърдят, че притежават част от архивите на Осама бин Ладен и се готвят да ги публикуват в най-с...

Именно в разказа за този промеждутък от време, когато несигурността и тъгата побеждават блажения възторг, Делакур надминава себе си.

"Фигаро"

Вторият роман на Грегоар Делакур е истинско бижу: вълнуваща история, съответстващ стил и философия, много по-дълбока, отколкото изглежда на пръв поглед. Той има всичко, за да ви хареса.

"Фемина"


Цена: 12.00 лв.


Вдъхновяващи цитати от Мечо Пух

Въпреки че отдавна не сме деца, обичаме много Мечо Пух. Симпатичното мече от книгите на английския писател Алън Милн може да ни научи н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com