"За ангелите, арахангелите и невидимите сили" от Робърт Грант

29192
"За ангелите, арахангелите и невидимите сили" от Робърт Грант
Книга от поредицата за Едгар Кейси, феноменалния медиум

Едгар Кейси, „най-документираният медиум на всички времена“ и „мистикът на двадесети век“, едва ли има нужда от представяне.

Още от малък Едгар Кейси проявявал необикновени дарби: имал невидими другарчета, можел да чете мисли, виждал аурите на хората, играел и разговарял с природните духове, общувал с мъртвите. Когато е на 13 години, Едгар Кейси имал най-значимото преживяване в своя живот: докато четял Библията в едно усамотено кътче в гората, пред очите му се появил ангел и го известил, че молитвите му са чути. Каквото поискал, щяло да му бъде дадено. Желанието на малкия Едгар било да помага на хората и най-вече на болните деца. Молбата му била изпълнена – целият живот на Кейси е посветен в служба на другите. Срещата му с неговия ангел хранител още повече затвърдила вярата му в съществуването на невидими помощници и закрилници, които служат като посредници между човека и Бога.

Според Едгар Кейси, човек никога не е сам в трудностите и изпитанията в живота, защото всички ние имаме свой ангел хранител, който ни съпровожда от раждането до гроба. В много от своите тълкования Кейси говори за ангелското присъствие в живота на човека. Особено внимание обръща на ролята на великите архангели, отговорни за съдбините на човечеството и цялата планета.

И все пак повечето хора го познават само като най-големия медиум, пророк и лечител на 20-ти век, но едва ли подозират колко трудно е извоювал той това признание и колко суров и изпълнен с изпитания е бил животът му.

Едгар Кейси е помогнал на десетки хиляди хора да решат здравните си и житейски проблеми, но самият той е бил отричан, обвиняван в шарлатания и преследван. Дарба или проклятие са били необикновените му способности в чисто житейски план?

В личен план неговата дарба неимоверно усложнява живота му и няколко пъти му се налага да започва буквално от нулата. Непрекъснато трябва се бори с предразсъдъците на лекарската гилдия относно нестандартните си методи на лечение, включващи революционни за времето си методи като ароматерапия, хомеопатия, масажи, диети...

Не по-лесно е и общуването му с обикновените хора, повечето ревностни християни, за които е трудно да приемат и асимилират неортодоксалните за западния свят идеи за карма и прераждане (самият Кейси също е шокиран от тези си разкрития, които не се вписват и в собствените му представи). Но тъй като методите му се оказват безпогрешни и резултатни, хората, както и той самият, накрая са принудени да признаят истинността на казаното и да преосмислят отношението си.

Той излекува множество болни, от чиито случаи традиционната медицина се е отказала като безнадеждни. Прави хиляди тълкувания на хора, които искат да открият призванието си, миналите си животи и кармичните си връзки, за да могат да правят по-мъдри избори и да живеят по-смислен и пълноценен живот.

Благодарение на своята необикновена дарба, на невероятната си човечност и сила на духа, Едгар Кейси успява да промени светогледа на цяло едно поколение и да остави след себе си огромно количество информация, върху която да умуват и следващите поколения.

"Три седмици да се сбогуваш" от Ч. Дж.Бокс

За „Три седмици да се сбогуваш“ Мечтите на Джак и Мелиса Макгуейн да имат семейство най-после се сбъдват, след като осино...

ИК "Хермес" представя поредицата на феноменалния медиум:

"Едгар Кейси: Отговори на 10-те най-важни въпроса в живота" – Джон Дж. Фулър

"Едгар Кейси: За прераждането" – Ноел Лангли

"Едгар Кейси: Силата на цветовете, камъните и кристалите" – Дан Кембъл

"Едгар Кейси: За сродните души" – Кевин Тодеши

"Рейки за начинаещи"

Милиони хора по целия свят вече са изпитали благотворното влияние на лечебната практика рейки. Сега и вие имате възможност да изучите ...

"Едгар Кейси: За Акашовите хроники" – Кевин Тодеши

"Едгар Кейси: Здраве без лекарства" - Харолд Райли и Рут Брод

"Eдгар Кейси: За израстването на душата" - Кевин Тодеши

"Биографията на Едгар Кейси" – Томас Съгрю

 

"Бягството" е новият бестселър на Барбара Делински

От утре на книжния пазар търсете "Бягството" от Барбара Делински. Книгите й редовно се появяват в най-престижните бестселърови класации...

обем: 296 стр.

цена: 11,95 лв.

очаквайте на: 02.03.2012 г.

ISBN: 978-954-26-1073-1

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com