"Бягството" е новият бестселър на Барбара Делински

17437
"Бягството" е новият бестселър на Барбара Делински

От утре на книжния пазар търсете "Бягството" от Барбара Делински. Книгите й редовно се появяват в най-престижните бестселърови класации на "Ню Йорк Таймс", "Уошингтън Поуст", "Бостън Глоуб", "Пъблишърс Уикли" и "Ю Ес Ей Тъдей".

***

Тридесет и две годишната Емили работи в престижна адвокатска кантора в Манхатън. Като студентка мечтае да се бори за благородни каузи в съда и да помага на онеправданите. Вместо това защитава интересите на големи компании, които могат да си позволят високите адвокатски хонорари.

С всеки изминал ден Емили все повече се отчуждава от съпруга си – Джеймс, който работи извънредно, за да покрие заемите им и да им осигури приличен жизнен стандарт. Двамата са женени от седем години и отчаяно искат дете, но са изгубили тръпката помежду си и желанието за интимна близост.

Забързаното ежедневие, непрестанният стрес и неудовлетворението от липсата на свободно време довеждат Емили до нервен срив. Един ден тя взема импулсивното решение да си тръгне от работа по-рано и... да не се върне.

"Рейки за начинаещи"

Милиони хора по целия свят вече са изпитали благотворното влияние на лечебната практика рейки. Сега и вие имате възможност да изучите ...

Емоционалното и физическото изтощение я карат да потърси убежище в живописното планинско градче Бел Вали, в което е прекарала едно незабравимо лято.

Болезненото завръщане е единственият начин Емили да преоткрие себе си и да реши какво иска от живота. Неочакваната среща с Джуд – първата й любов, я кара да преосмисли връзката си с Джеймс. И да осъзнае какво е необходимо, за да продължи напред и да бъде щастлива.

***

„С всеки нов роман Барбара Делински задълбава все по-дълбоко в човешкото сърце и душа“.

"Синсинати Инкуайър"

"Три седмици да се сбогуваш" от Ч. Дж.Бокс

За „Три седмици да се сбогуваш“ Мечтите на Джак и Мелиса Макгуейн да имат семейство най-после се сбъдват, след като осино...

***

Барбара Делински е родена и израснала в предградие на Бостън. През 1963-а година завършва средното училище "Нютън", през 1967 се дипломира като бакалавър по психология в университета "Тъфтс", а през 1969 г. защитава докторска степен по социология в Бостънския колеж. Преди да се отдаде на писателската си кариера, Барбара Делински е работила като изследовател в "Масачузетската общност за предотвратяване на насилието спрямо деца" и като фотограф и репортер за "Белмън Херълд". Била е член на борда на директорите на Центъра за борба с рака към Масачузетската болница, все още е член на президентския съвет на Националната коалиция за борба с рака. Работи и като съветник на "Дъ ривърс едж" - студентско издание на "Ривърс Скуул" в Уестън, щата Масачузетс. Живее в Ню Ингланд заедно със съпруга си, който е адвокат, и тримата им сина.

От 1980 година насам г-жа Делински е написала над 60 романа. След първите си стъпки в романтичния жанр тя бързо се ориентира към по-сериозната женска проза със заглавията си "Повече от приятели", "За дъщерите ми" и други. Барбара Делински създава впечатляващи персонажи и силно емоционални истории за брака.

Романите на Барбара Делински са преведени на 25 езика и се продават в милиони екземпляри по цял свят. Сред най-обичаните от тях са: „Съседката”, „Случайна жена”, „Да флиртуваш с Пит”, „Имението”, „Лятото на дързостта”, „Скрити истини”, „Повече от приятели”, „Семейно родословие”, „Тайната между нас” и „Докато сестра ми спи“.

Сега една от най-продаваните световни авторки предлага на своите читатели поредната завладяваща история – новата й книга „Бягството” ще излезе на българския книжен пазар под знака на ИК „Хермес” на 2 март.

"ГРАДЪТ ІІ" - жените и мъжете от Сим Алексиев

Поезията на Сим Алексиев е жива, съвременна, откровена, понякога груба, предизвикателна. Стихотворенията са послания, съблекли формите ...

 

обем: 368 стр. очаквайте на: 02.03.2012 г.!

цена: 12,95 лв.

ISBN: 978-954-26-1066-3

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com