3-те зодии, които не се забравят

16518
3-те зодии, които не се забравят
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които оставят горещи следи в сърцето ни и колкото и време да минава, никога не можем да ги забравим напълно. Ето кои са те:

ОВЕН: Овните имат своите недостатъци, както всеки човек, разбира се, но трябва да си признаем, че са едни от най-невероятните ни връзки, които ни се иска да се повторят, ако е възможно. Причината, поради която не можем да забравим Овните е това, че са много страстни, пълни с изненади и склонни да направят всичко за човека до себе си, колкото и лудо да е то. Връзката с един Овен е приключение от първия до последния момент и макар да сте имали различия и вече да не сте заедно, със сигурност няма да забравите времето, прекарано с тази страстна и луда зодия. В живота си ще ги срещнете отново и е много вероятно да си припомните лудостите под завивките, но никога не бихте опитали отново, защото просто знаете, че не сте един за друг. Въпреки това Овните са незабравими и честичко ги сравняваме с всеки следващ партньор в живота ни.

4 зодии, които винаги изглеждат в лошо настроение

Има ли дни, в които не се е случило нищо необичайно, но ти е трудно да се усмихваш? Някои хора преминават през живота с намусено израже...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са една от най-красивите и елегантни зодии, които просто могат да омаят всички с чара и красотата си. Най-често те имат много секси излъчване, перфектни тела, красиви са и могат да запалят пламъчето на всеки, който се доближи до тях. Връзката с Близнаците е специална и незабравима, защото просто всеки се чувства горд да бъде рамо до рамо с тях. Освен това Близнаците са много всеотдайни и наистина обичат като за последно, затова и когато сте във връзка с тях никога не може да ви липсва внимание или да се чувствате пренебрегнати. Представителите на тази зодия липсват на всеки, който се е докоснал до тях и е имал връзка с тях. Няма как да забравите любовта, флирта, страстта и какво ли още не.

СКОРПИОН: Скорпионите са една много специална зодия, която никога не можеш да забравиш, обичал ли си веднъж. Те са способни да дойдат в 3 през нощта, ако ги помолите и да ви донесат емоции, които никой друг не е способен да ви даде. Представителите на тази зодия са изключително романтични, страстни и невероятни партньори, които просто винаги ще искаш да имаш обратно в живота си. С тях една връзка никога не може да е скучна, винаги се случва нещо интересно, изпълнена е с приключения и какво ли още не. Освен това Скорпионите са много отговорни, кроят планове за бъдещето, правят чудеса с живота си и имат достатъчно средства, за да живеят охолно, което няма как да не се хареса на половинките им.   

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com