5-те зодии с нова връзка през АПРИЛ

10911
5-те зодии с нова връзка през АПРИЛ
Снимка: iStock

ОВЕН

Това, което ви позволява най-накрая да удовлетворите нуждите си, е, че най-накрая сте излезли от собствения си път. Това, което ви попречи да изпитате любовта, която искате, бяха вашите предубедени представи за това, което смятате, че е любовта. Вашият набор от очаквания се е превърнал в списък, който никога не може да бъде изпълнен и едва когато се освободите от очакванията си, вие сте били в състояние да видите от какво всъщност е направен партньорът ви. Вашият човек си заслужава; сега най-накрая можете да ги видите какви са и познайте какво? Те са страхотни. И вие също.

Жените от тези зодии напълно се съобразяват с мъжете си

Някои хора се колебаят да пуснат любовта в живота си, защото се страхуват, че ще се откажат от твърде голяма част от независимостта си ...

4 зодии, които трудно превъзмогват раздялата с любимия човек

СКОРПИОН

Това, което сте искали в любовния си живот, е спонтанност и тъй като партньорът ви не е толкова ориентиран към риска като вас, вие сте започнали да го мислите за безопасен и мил. Не звучи вълнуващо, но този човек си струва да се задържи и вие го знаете. Това, което ще повиши цената на връзката ви и в крайна сметка ще ви даде това, което наистина искате. Ще видите, че вашите мнения или желания не са единствените, които имат значение. Това ще дойде като голямо откровение за вас; вие не сте сами тук — необходими са двама, за танго. След като видите, че е добре да пуснете контрола, ще откриете, че всичко ще си дойде на мястото.

ВОДОЛЕЙ

Ще имате своето щастие от човека, с когото сте ангажирани, но това, което искате много, е основно материално. Не защото сте човек, който се интересува само от пари, но парите определено ви правят щастливи и това е предварително условие, ако искате да продължите с тази романтика. Е, щастливите новини са тук: вашият човек е на път да похарчи големи пари за вас. Очаквайте зашеметяващ подарък, много скоро. 

3 зодиакални знака ще се отърват от бремето на стари проблеми през пролетта

Проблемите винаги ви пречат да продължите напред и не ви дават възможност да обмислите рационално хода на по-нататъшните събития. За да...

РАК

Начинът, по който вашата любов се разкрива е, защото сте чакали достатъчно дълго и сега се чувствате едновременно уверени и готови. Имате чувството, че влюбеността ви може да реагира много добре и поради това искате да сте сигурни, че всички неща са на мястото си, преди да им кажете колко много искате да бъдете с тях. Ще бъдете добре приети в това отношение. Слънцето, което работи с Луната, ви дава безопасното пространство, за да уведомите този човек как се чувствате без страх от отхвърляне. Време е да преминем към следващата фаза.

5 мили, честни и искрени зодии

РИБИ

Докато подозирате, че този човек никога няма да стане „истински“ в живота ви, харесвате факта, че сте честни със себе си; показвате, че сте уязвими и по странен начин това ви кара да се чувствате по-жив. Притеснявали сте се да не станете студени, неотзивчиви. Тази любов променя всичко това и когато сте започнали да признавате, че можете да се влюбите, да почувствате болка и дори отново да почувствате похот, това ви прави някак щастливи. И така, планетите ви разкриват, че сте влюбени. Какво ще се случи по-нататък няма значение, това е факт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 30 април 2024
Стихотворение за 30 април 2024

"Те сега си отива"   Тя сега си отива, още днес си отива.   Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но...