X
 
 

8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс

76453 4
photo of 8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс
Снимка: iStock/Guliver
Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове, които чувате. Това, че отдавна не е имал гадже. Или пък факта, че постоянно говори за секса, който прави. Е, има 8 признака, по които лесно може да разберете дали отдавна НЕ се е забавлявал в леглото.

1. Сексуален "маниак"

Мъжът става буквално обсебен от секса. Всички разговори, шеги и мисли са само за него. Той чувства повишено привличане към известни личности или с нетърпение наблюдава момичетата, минаващи покрай него. Понякога без колебание обсъжда своите достойнства. Много често - в напълно нахална форма. Може да мастурбира много, но това не му дава необходимото освобождаване и удовлетворение.

2. Този, който не харесва никой

Обратната реакция на сексуалната мания е липсата на реакция към женския пол и дори пълна отвращение или агресия към жените. Човек става апатичен, изцяло потопен във вътрешния си свят, търси се да се защити от другите, може да се насочи главно към работата, компютърните игри или друго хоби.

3. Яростният тип

Повишената раздразнителност и непоносимост може да се дължат на липса на секс. В крайна сметка тялото не получава цял комплекс от необходими хормони, по-специално хормоните на щастието - серотонин и ендорфин. В допълнение, сексът е чудесен начин за облекчаване на стреса (6 знака, че стресът ви идва в повече ТУК) и релаксация. А липсата на сексуални моменти - е, те водят до раздразнителен мъж.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Георги Илиев Митев 4 Георги Илиев Митев преди 3 седмици Профил на трол?
  ВИСШИСТ ЗАПОЧНАЛ ДА ГОВОРИ, ЗА ДА УГОВОРИ НЯКАКВА ИГРА ЗНАЧИ Е В БЕДА. УЧЕН ДА ТЕ ЗАЩИТИ ОТ"СЕЛСКИТЕ ЧЕРТИ" И "ГРАДСКИТЕ МЕЧТИ" ЗНАЧИ, ЧЕ ГРЕШИ, ЗАЩОТО НАЙ-ГОЛЯМАТА БЕДА Е ПЛАНЕТНАТА МЕЧТА.
 • Георги Илиев Митев 3 Георги Илиев Митев преди 3 седмици Профил на трол?
  ЩОМ "ЧИНОВНИКЪТ" Е В СТАЯ ИЗБОРИТЕ МОГА ДА ГИ "РАЗГАДАЯ". МОГА И ДА ГИ РЕША, ЗАЩОТО НЕ ГРЕША. ЩОМ ИМА РИМА ЗНАЧИ Е ОТ "ПРИМА"...
 • Георги Илиев Митев 2 Георги Илиев Митев преди 3 седмици Профил на трол?
  СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
 • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 3 седмици Профил на трол?
  СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
missing image
Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Това е ден, в който ще може да постигнете чудеса. Трябва само да сте напълно праволинейни и да не се отклонявате със странични дейности от...