Дневен хороскоп за 7 април

8567
Дневен хороскоп за 7 април

Овен

През този ден най-силното качество ще е интуицията ви или "шестото" чувство. До колко ще е правилно това усещане е друг въпрос. Ако сте действали мъдро и съвестно - няма да ви подведе. Не си позволявайте злоба, тя ще се отрази единствено и само на вас.

Телец

Този четвъртък ще е най-добре да свършите работата си без да отлагате нито секунда. И без това са ви се натрупали мънички и незначителни проблеми, така че сега е момента да приключите с всичко. В никакъв случай не започвайте нещо ново или ремонт у дома.

Близнаци

През този ден е добре да се посветите на романтиката. Всичко ще зависи само и единствено от вас. Бъдете предпазливи в действията си, но не и колебливи. Ще се изненадате от толкова положителния отговор на желанията си, който ще получите.

Рак

7 април ще протече спокойно за представителите на знака Рак. Всички проблеми, които сте имали в последно време вече са разрешени или са на път да бъдат преодолени. Наслаждавайте се на деня, а другото ще си дойде на мястото си само.

Лъв

Този четвъртък не позволявайте думите да изпреварват умът ви. Мислете много преди да кажете нещо, защото в противен случай е възможно да направите грешка, която в последствие ще ви е много трудно да поправите. Домът ви има нужда от повече свежест – изберете си ново цвете в саксия.

Дева

През този ден ще ви е нужна повече увереност. Не се подценявайте и не си мислете, че никой не вярва в способностите ви. Хората ще ви ценят високо и ще искат мнението ви. Не се затваряйте в себе си. Това може да направите едва вечерта, когато останете сами у дома.

Везни

През този ден ще бъдете много търсени от мнозина за съвет. Дори и в някои моменти да се чудите, защо ви питат точно вас и да не ви е ясно, за какво става въпрос ще трябва да поддържате реномето си на мъдрец. Тайните, които разберете ще е добре да запазите за себе си.

Скорпион

Ако през този ден искате да постигнете нещо, може да се окаже, че цената му ще е такава, че едва ли ще си заслужава да я платите. Заемете се с нещо по-земно и тогава всичко ще изглежда по различен начин.

Стрелец

За представителите на знака Стрелец днес денят ще е изключително успешен. Каквито и рискове да поемете, ще имате успех. Всички знаем, че който не рискува, той не печели. Възможно е точно сега да започне връзка, която обаче няма да продължи дълго време.

Какво предричат звездите за 6 април

Овен Днес е ден за любов. С това слънце навън чувствата ви направо ще ви побъркат. Ако сте решили да бъдете настъпателни ще трябва да ...

Козирог

За Козирозите денят предвещава късмет. Денят е удачен за осъществяване на ваши желания и прокарване на идеи. Нещо, за което не сте могли да убедите партньора си дълго време, сега вече ще имате шанса да успеете.

Водолей

Този четвъртък ще ви дари с озарение. Ще получите знак от съдбата, внезапен и ненадеен отговор или дори разрешение на ваш проблем. Следобед ви очаква интересна среща, от която в началото ще искате да си тръгнете. Не го правете.

Риби

Какво ни очаква на 5 април

Овен През този ден ще имате енергия в излишък. Избягвайте червения цвят. За вас ще е най-добре да наблегнете на физическото натоварван...

Този ден най-силното ви оръжие ще бъде откритостта  и това, че сте естествени. С тези си качества ще можете да се противопоставите на всеки противник, още повече, че няма какво да криете. Не се изкушавайте за големи покупки след работа.

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com