Хороскоп за събота и неделя

25230
Хороскоп за събота и неделя

Овен

(СЪБОТА) Днес се въздържайте от взимането на окончателни решения. Все още има твърде много детайли, които са ви неизвестни. Изчакайте да получите цялата необходима информация, за да можете да вземете правилното решение.

(НЕДЕЛЯ) Днес вашата пасивност може да вбеси някого. Ако не търсите точно този ефект най-добре се размърдайте. Ако пък твърдо сте решили, че това е линията, която искате да следвате се подгответе за последиците.

6-те зодиакални двойки, които си пасват перфектно

Любовта е сложно нещо и много често не успяваме да разберем защо не се получават нещата между нас и някой нов човек. Невъвместимостта в...

Телец

(СЪБОТА) Днес късметът ще е на ваша страна. Това обаче не означава, че трябва да си мислите, че ще получите всичко на готово. Някои неща ще трябва да свършите сами, а късмета само ще ви помогне.

(НЕДЕЛЯ) Ако нещо в отношението на околните към вас не ви харесва, трябва да имате предвид, че то до известна степен е отражение на вашето отношение към тях. Всичко в този свят е резултат на взаимодействие, така че няма как и вие да нямате някаква заслуга за случващото се.

Близнаци

Царицата на зодиите, която се справя с всичко

Има хора, които цял живот се изправят пред множество предизвикателства и винаги успяват да се справят с тях. Дарени са със сила, която ...

(СЪБОТА) Има голяма разлика между това, да помогнете на някого и това да поощрявате нечие лентяйство. Ако се случи второто, много е вероятно някой да ви увисне на шията и да се опита да ви използва, ако вече не го прави.

(НЕДЕЛЯ) Днес за вас ще е добре ако посветите определена част от времето си, за да поплувате на басейн или да отидете на сауна и изобщо, всякакъв досег с вода ще ви е от полза. Ако вкъщи витае някакво неясно напрежение, вашата задача е да разберете от къде идва и да предприемете съответните мерки за премахването му.

За останалите зодии ЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com