Хороскопът за 23 септември

7019
Хороскопът за 23 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще искате прекалено много от живота, а той има пределни възможности. Желанията ни са едно, а възможностите съвсем друго. Бъдете по-скромни, за да не паднете от двата стола, на които искате да седите.

Вижте хороскопа за днес

Овен В последно време в дома ви обстановката е напрегната. Вие обаче нямате вина за това. Не реагирайте на предизвикателното поведение...

Телец

Днес може да ви преследва усещане за трети човек във връзката ви. Между двама обаче никога няма място за трети. Това не води до нищо добро. Ако не може да се справите двамата, продължете напред сами.

Близнаци

Днес това, което няма да ви достига е времето. Изключете звука на телефона и го вдигайте освен ако не ви звънят децата или някой, за който сте сигурен, че има нужда. В противен случай ще изпуснете важни срокове.

Рак

Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Днес оставете проблемите и тревогите си зад прага. Излезте с гордо вдигната глава и се развихрете в офиса. Настройте се доброжела...

Днес, още от сутринта, може да ви обземе чувство на безпомощност. Точно него трябва да изгоните, тъй като нещата няма да се получат с тази „помощ“. Започнете да правите каквото трябва, пък докъдето стигнете. На края на деня ще бъдете приятно изненадани.

Лъв

Днес не е ден за излизане от границите. Дори да сте убедени, че имате пълното право за това. Колкото и да сте убедени в неправотатата на дадена забрана, сега не е моментът да я нарушавате. Последиците за вас ще са сериозни. Първото убедете останалите, че наистина има нужда от промяна.

Дева

Днес си подгответе една камара работа, защото ще сте напълно в състояние да се справите с всичко. При това не просто, за да отбиете номера, а по блестящ начин и с обещаващи резултати. Заложете на първата част от деня, за втората оставете рутинната работа.

Дневният хороскоп...

Овен Днес не се впускайте в безспирен бяг. Няма да успеете да направите всичко, което сте си наумили, особено ако решите да променяте ...

Везни

Днес ще имате дар слово и желание за шеги. Последното обаче може да премине границите на приятния хумор и рискува да премине в сарказъм и ирония. Не го позволявайте, може да нараните важен за вас човек.

Скорпион

Днес е ден, в който съвсем спокойно може да се позовете на интуицията си. Понякога водещата роля на разума трябва да бъде намалена, особено когато става въпрос за чувства и затова как се чувствате в дадена ситуация. Не позволявайте да ви мачкат.

Стрелец

Хороскопът за 8 септември

Овен Щастието ви е на една разстояние, така че огромната екипировка, която сте събрали за безкрайното ви пътешествие е напълно излишна...

Днес ще бъдете просто невъзмутими. Който каквото и да ви каже верният отговор ще дойде светкавично и на място. Това е денят, в който ще си изясните много неща, така че питайте смело.

Козирог

Днес не е добре да мълчите ако нещо не ви харесва. Естествено, добре е да ползвате по-дипломатичен изказ, вие знаете как. Събеседникът ви усети сериозността на думите ви. Дори да не са ви послушали вашето устно заявление ще ви бъде от полза на един по-късен етап.

Водолей

Днес е много важно да потърсите онези от приятелите ви, които могат да повдигнат настроението ви. Няма да сте в състояние сами да се измъкнете от лошите мисли и сивите тонове, в които виждате всичко наоколо. Естествено и вие трябва да имате желание да ви се помогне.

Хороскопът за петък

Овен Днес е ден на новите неща. Опитайте да сте смирени, да сте нахални, да сложите розова риза, да се приберете пеша, да подарите цве...

Риби

Днес е ден за разговори. Някои от тях за важните неща от живота, другите ще са – приятно бъбрене с приятелки. Каквито и да са имате нужда да се изговорите. Не се страхувайте да изкажете мечтите си на глас.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com