Дневен хороскоп за 17 септември

8107
Дневен хороскоп за 17 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес оставете проблемите и тревогите си зад прага. Излезте с гордо вдигната глава и се развихрете в офиса. Настройте се доброжелателно към колегите ви. Топлата атмосфера вечерта у дома, ще ви помогне да се отпуснете.

Дневният хороскоп...

Овен Днес не се впускайте в безспирен бяг. Няма да успеете да направите всичко, което сте си наумили, особено ако решите да променяте ...

Телец

Понякога ви се струва, че рутината в работата ще ви довърши. Нормално е да сте уморени, но съвсем скоро ще видите плодовете на труда ви. Получените резултати ще положат основата за бъдещия ви успех.

Близнаци

Днес вниманието и съсредоточеността ви ще са главните ви козове. Не обръщайте внимание на вашите недоброжелатели, това само ще поласкае самочувствието ви. Всъщност те са напълно безобидни, защото вие сте нива над тях!

Рак

Хороскопът за 15 септември

Овен Днес ще ви е трудно да разберете собственото си поведение. В един момент някой ще ви попита какво ви е и в обясненията ще откриет...

Спокойствието, което ви изпълва е гаранция за вашето добро самочувствие, както физическо, така и психическо. Избягвайте употребата на алкохол. Отделете време да повървите повече пеша. Чистият е въздух е това, от което най-много имате нужда сега.

Лъв

На половинката ви не ѝ достига вниманието ви и това не е каприз. Съвсем скоро напрежението може да ескалира и да се стигне до неприятен конфликт. Имате възможността да ги избегнете с помощта на един откровен разговор. Няма нищо срамно в това да говорите за чувствата си.

Дева

Днес е ден, в който трябва да осъществите това, което много дълго време сте отлагали – внезапна почивка или посещение на възрастни роднини. Няма да е зле и да обърнете повече внимание на семейния бюджет. Отделете средства за подаръци.

Хороскоп за седмицата 14-20 септември

Овен През тази седмица е много важно да изясните какво точно искате и по-точно дали действително ще има полза за вас. Пуснете се по те...

Везни

Днес успехът ще ви съпътства във всичките ви начинания. Много е важно обаче да си поставите граници. Не може да имате всичко на всички фронтове. Това може да ви разсее от най-важните ви задачи. Поставете си реални цели.

Скорпион

Днес не се заемайте с тежка физическа работа. Нямате нужда от това излишно натоварване. Сега най-много имате нужда от почивка. Не жалете време за сън, възстановяването на силите ви е от съществено значение. Изградете си график и го спазвайте.

Стрелец

Уау, слънчево затъмнение в Дева – ами сега?

И така, вече разбрахте, че днешното затъмнение е магическо. Нека да видим какви теми засяга то. Първо, енергията се концентрира в знак...

Поддържате странни отношения с човек, с когото не смеете да се изясните. Имате ли нужда от тях? Попитайте интуицията си, може би страховете ви са напразни и си заслужава да създадете една истински сериозна връзка.

Козирог

Ако усещате, че сте готови за раздяла, че това ще ви донесе облекчение, че връзката ви натоварва повече, отколкото ви носи радост- късайте. Отношенията, макар и не винаги безоблачни, през повечето време трябва на досят чувство за удовлетворение. А вие май се измъчихте.

Водолей

Днес ще усетите товара на семейните задължения. Така като си мислите, че може да свършите всичко сами. Не се срамувайте да си признаете, че сте на ръба и да потърсите помощ от близките ви хора. Така ще имате и време за себе си, за да изоставите образа на зомби, който сте придобили в последно време.

Затъмнението на 13.09. е магическо. Вижте какво да правите!

Едновременно две затъмнения има през септември. Частичното затъмнение на 13 септември ще може да се наблюдава от Антарктида, след това ...

Риби

Днес ще трябва да бъдете малко по-нахакани. В работата ще ви се предостави възможност, да напомните на шефа си достиженията. Не бъдете излишно скромни, така и така сте достатъчно красиви!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно