Индийската традиция - част от арт зоната на Фестивал на цветовете

34647
Индийската традиция - част от арт зоната на Фестивал на цветовете
Снимка: Getty Images/Guliver

На 21 юни 2014 г. в София ще се проведе първото издание на Холи - Фестивал на цветовете. Популярната индийска традиция ще се пренесе за първи път на българска земя и дава обещание за едно незабравимо цветно преживяване.

Освен музикалните емоции на стадион „Академик” ще има още много други, силни преживявания, игри и забавления. В специално обособена арт зона посетителите ще могат да вземат участие в различни активности и състезания.

Бургас ще приеме фестивал на анимационното кино

Фестивал на анимационните филми "Златен кукер - София" ще се проведе другата седмица в Бургас. От 25 до 27 май, зала "Георги Баев" на К...

Атрактивният уличен артист Йовица Миленов, се включва в програмата на фестивала със своя спрей пейнтинг, както и едни от най-добрите хореографи на индийски танци у нас, Капка Кумар и Тереза Георгиева. Още от магията на Индия, а именно древното изкуство за декориране на тялото с къна – Мехенди, ще бъде пренесена на територията на фестивала от Стела Христова и Капка Кумар.

Красивите предизвикателства не спират до тук. За всички желаещи да отнесат със себе си нещо за спомен, ще могат да го направят на щандовете за дрехи и аксесоари - Incredible India и BazArt.

Поради независещи от организатора Коко Ейджънси причини и неотложни ангажименти на артистите, румънско денс дуо "Fly Project" отлагат гостуването си в България.

Билети за предстоящото българско издание на Фестивал на цветовете могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на цени от 43 лв. (включващ една торбичка с цветен прах), 53 лв. (включващ пет торбички с цветен прах) и 63 лв. (включващ 9 торбички с цветен прах). Броят на промоционалните групови билети, на стойност 105 лв., включващи общо 3 торбички цветен прах, е на изчерпване.

Торбичките с цветен прах към всяка категория билети ще се получават на самия фестивал, в деня на събитието, като на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.

ALCEST с номинация за най-добра ъндърграунд метъл група

Популярната френска пост-рок група ALCEST е номинирана за наградите Golden GodAwards на списанието Metal Hammer в класацията „Bes...

Фейсбук страницата на Фестивал на цветовете:

www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria

Фейсбук страницата на събитието:  

https://www.facebook.com/events/816197881730307/?ref=22

Линк към уебсайта на Eventim за продажба на билети:

Програмата на Зона Култура фест

Зона Култура фест, заедно със Столична община се целят към промяна в отношението към западащите индустриални райони и тяхната пълна тра...

http://www.eventim.bg/bg/bileti/festival-na-cvetovete-sofia-academik-stadium-351259/event.html#

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com