Избраха най-красивите и успешни българки

29789
Избраха най-красивите и успешни българки

За втора поредна година в София се раздадоха женските награди "Ladies Awards - Beauty and Success". По време на шоуто в известен столичен ресторант бяха отличени най-успешните жени в различни сфери.

След журналистическо гласуване на 50 медии, с 46 гласа Йорданка Фандъкова бе избрана за Политик на годината. Тя обаче не присъства на събитието. На официалната церемония бяха раздадени награди в сферата на музика, кино, здравеопазване, литература, бизнес, спорт и журналистика.

1/4 от хората тъгуват по неосъществените си детски мечти

Детските мечти не са просто плод на развито въображение и безпочвени желания. Оказва се, че те могат да бъдат в основата на човешкото р...

Красивата Надя от Deep Zone беше обявена за певица на годината. Авторката на романите "Анатомия на илюзиите" (2006), "Червено злато" (2007), "Стъклени съдби" (2008), "Мастиленият лабиринт" (2009) - Людмила Филипова - получи отличието за работата си в областта на съвременната литература.

Бизнесдамата Светла Кръстева , изпълнителен директор на дизайнерска фирма, също стана част от най-успелите жени на България според формата на конкурса.

Най-добрата българска гимнастичка Силвия Митева, спечелила общо три сребърни медала във втория турнир за сезона от сериите Гран При по художествена гимнастика получи награда за спортист на година лично от легендата на българската гимнастика Йордан Йовчев.

Кои са най-успешните дами за 2012?

На бляскава церемония късно снощи във Военния клуб в София списание Grazia отличи най-успешните дами за 2012 г. Превърнала се в символ ...

Емоционалната телевизионна водеща, която успява да навлезе надълбоко в душите на гостите си Меги Димчева е най-успялата в сферата на журналистиката, според гласувалите. Ива Софиянска пък получи отличие като най-добър светски репортер. Носителката на титлата "Мис България" Елена Ангелова беше наградена за успешната си юридическа кариера, която доказва, че освен красиви жените могат да бъдат интелигентни и успели.

За най-добър лекар беше обявена д-р Сашка Георгиева. Най-добра актриса за "Ladies Awards - Beauty and Success" е Параскева Джукелова, а за най-успяла българка в чужбина бе посочена Ана Иванова, която е притежател на правата на конкурса "Мистър Европа", който ще се проведе тази пролет в Монако.

Не липсваше и благотворителен елемент, приеман за задължителен за подобни церемонии. Гостите на събитието участваха в благотворителна томбола за пострадалите от наводнението в село Бисер през 2012 г. Събраните средства от вечерта ще бъдат насочени към възстановителните работи. Събраната сума бе връчена на кмета на селото Златка Ангелова, също гост на тържеството.

15-те най-неподходящи подаръци за жената

Ясно е, че перфектният подарък зависи от човека, за когото го купувате: има мъже, които мечтаят за парфюм, и жени, които биха се зарадв...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com