Какво е важно да знаем за покровителя на 2022 г – Тигъра

29806
Какво е важно да знаем за покровителя на 2022 г – Тигъра
Снимка: Sarah Richter / Pixabay

Вероятно вече знаете, че 2022 година ще бъде управлявана от Тигъра. Добре е да знаем какво ни подготвя покровителят на годината - силен и безкомпромисен.

Тигърът през 2022 г. не е обикновен

Декември ще е месец на активност и големи постижения, според китайския хороскоп

Плъх Наясно сте какво искате и как да го направите. Можете да разчитате на навременна помощ от много мъдра, влиятелна и сериозна жена....

Не обикновен, но воден. Елементът в източния хороскоп се сменя на всеки две години. Времето на водата започва през 2022 г. Синият воден тигър е покровител на всички спокойни, но целенасочени хора.

Ако работите усилено през 2022 г., тогава Тигърът със сигурност ще ви даде много нови възможности. Той помага на онези, които го заслужават. Да чакаш късмет, излежавайки се на дивана, определено не си струва. Просто си губите времето.

Тигърът не е общителен

Това означава, че през тази година може да има проблеми със създаването на нови запознанства. Някои трудности могат да очакват тези, които са заети да търсят сродна душа. Хората ще станат по-затворени.

Тези, които са склонни към стереотипно мислене, ще се впуснат в предразсъдъци. Ще бъде много трудно да се установи контакт с такива хора. По същата причина тези, които нямат нужда да общуват постоянно с колеги на работа, ще бъдат успешни. Големи успехи очакват представителите на онези професии, които изискват минимум контакти.

Как да украсим дома си за Нова година, за да привлечем късмета?

Мнозина вярват, че ако украсят дома си правилно за Нова година, ще успят да спечелят благоразположението на основния символ на следващи...

Тигърът обича умереността във всичко.

Не прекалявайте с физическата активност. Не се претоварвайте през 2022 г. Умората може да ви лиши от късмета и здравето ви. Ако човек не се чувства добре в годината на Тигъра, той вероятно ще се провали във всички области на живота.

Умереността е важна във всички области. Не бива да харчите много пари, прекарвайте цялото си свободно време със сродната си душа. В такива периоди имате нужда от всичко по малко. Прекаляването неизбежно ще доведе до проблеми.

Тигърът не пренебрегва атаките на враговете

Тигърът има самочувствие, така че се опитайте да го култивирате и в себе си. Ако някой ви пресече пътя или обиди вас, ваш близък, не го оставяйте просто така. Важно е да намерите начин да извадите провокатора на открито, но да не превърнете живота си в необуздано желание за отмъщение. Не забравяйте, че излишъкът е вреден.

Каква ще бъде 2022 – годината на Черния воден Тигър?

2022 година е годината на Черния воден Тигър според източния хороскоп. Тя започва на 1 февруари 2022 г. и ще приключи на 22 януари 2023...

Тигърът обича обективността

За да успокоите Тигъра, опитайте се да оцените обективно всяка ситуация. Не гледайте на света през розови очила, но и не мислете, че всичко е против вас и всичко е безнадеждно лошо. Внимателно и обмислено преценете всички плюсове и минуси.

Тигърът не обича преструвките

През 2022 г. ще бъде актуално правилото на трите "C" - "стани себе си". Помнете истинските си цели и задачи. Не се страхувайте да прегърнете негативните емоции или да празнувате всяка малка победа като малко дете. Започнете да правите това, което наистина ви харесва.

Тигърът не обича приключенията

Провал очаква тези 4 знака от китайския зодиак през 2022 г

Мнозина се интересува живо от това, което са му подготвили звездите за следваща година. Този интерес не е лишен от логика, тъй като е п...

Упоритата работа е страхотна. Отговорната работа също е добра. Игра в казиното, купуването на лотарийни билети, рискови инвестиции - това не е за Тигъра. Този покровител наистина не харесва неща, в които успехът ви се определя от обикновена случайност.

През 2022 г. силните, богатите и продуктивните ще бъдат тези, които разчитат само на себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...