Провал очаква тези 4 знака от китайския зодиак през 2022 г

29013
Провал очаква тези 4 знака от китайския зодиак през 2022 г
Снимка: iStock/Guliver

Мнозина се интересува живо от това, което са му подготвили звездите за следваща година. Този интерес не е лишен от логика, тъй като е полезно за изграждане на краткосточни и дългосрочни планове, а предварителната информация винаги е в интересн на планиращия.

Символът на 2022 г е Черният воден тигър. Той може да бъде неспокоен, агресивен и доста упорит. Не може да се каже, че нямаме опит в подобни качества на други символи. Астролозите са категорични в становището си, че за някои знаци на зодиака това вероятно ще бъде единствената действителност през следващата година. Ето какво казаха те по въпроса за това кой трябва да се подготви за провал през предстоящаат година.

1.       Плъх

За съжаление 2022 г. няма да бъде „тяхната година“. Тигърът не е доволен от подхода към живота на представителите на този знак, затова ще реши да постави пръчка в колелата на колите им дори и при най-малката възможност.

2.       Бик

Новата година за Вола ще се окаже трудна и пълна с изненади, които са предимно неприятни. Представителите на тази китайска зодия не е нужно да се ядосват и да вземат прибързани решения, съветват астролозите.

3.       Коза

2022 г. за Козата ще бъде белязан от редица проблеми в личния ѝ живот. Вероятно нейният партньор, увлечен от промените, които ще дойдат с настъпването на новата година, ще забрави за представителя на знака или ще го изтласка на заден план. Това никак не  е приятно, но може пък да се окаже основа за едно ново и по-хубаво начало.

4.       Петел

Годината на тигъра за петлите ще бъде твърде сурова. Застигналите ги трудности обаче ще бъдат напълно поносими за представителите на знака, въпреки че това ще ги изнерви и ще ги умори.

По -рано източните астролози излязоха с интересна  прогноза за първата половина на следващата година. Според тях периодът ще бъде доста успешен за много знаци на зодиака, но няколко представители на астрологичния кръг ще имат повече късмет от всички останали.

Ако сте представители на знаците Свиян, Бик, Заек или Кон, със сигурност, казаното по-горе няма да ви засегне. Късметът ще е ваш спътник почти през цялата първа половина на предстоящата година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла
Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Раздялата никога не е лесна, но не е задължително да е краят на света. Независимо дали вие сте инициирали края на отношенията или сте от другата страна,...