Каква ще бъде 2022 – годината на Черния воден Тигър?

29616
Каква ще бъде 2022 – годината на Черния воден Тигър?
Снимка: iStock

2022 година е годината на Черния воден Тигър според източния хороскоп. Тя започва на 1 февруари 2022 г. и ще приключи на 22 януари 2023 г. Водният тигър е непредсказуем и обещава година, пълна с изненади. 2022 ще бъде бурна, динамична и обещаваща неочаквани обрати и събития, поради доминирането на водния елемент – „Всичко тече, всичко се променя“.  Какво ще ви донесе тя според вашата зодия?

Овен през годината на Черния воден тигър

Мангуста, котка или слон: Кой сте вие според древния индийски хороскоп

Жителите на Индия не напускат домовете си сутрин, докато не прочетат хороскопа за деня и в никакъв случай няма да изграждат отношения, ...

Очаква ви благоприятна за всичките ви планове и начинания година, изпълнена с успех и белязана с щастие, ако съумеете да потушите огъня във вените си и се въздържате от конфликти на работното място и в семейството. Успехът ще е с вас, ако действате мъдро и внимателно, премисляйки всяка крачка хладнокръвно.

Телец през годината на Черния воден тигър

През 2022 година изпивате нужда да потиснете гнева, да загърбите завистта и да живеете по своите правила. Водният тигър ще ви помогне да постигнете това. Ще постигнете успех в сферата на образованието и личностното развитие, но финансовите успехи и любовта ще ви се изплъзват. Поемайте отговорност и не се опитвайте да избягате от нея – за това бягство ще платите скъпа цена.

Близнаци през годината на Черния воден тигър

Водният тигър иска от вас да бъдете дейни и идейни и да загърбите мързела и движението по течението. Не отлагайте, действайте, поемайте рискове, вземете важните и дългосрочни решения – годината е подходяща за целта.

Според източния хороскоп Тигрите ще са успешни, промени при Змията

2022 г. е годината на Водния тигър според източния хороскоп. Очаква ни една вълнуваща, цветна и със сигурност интересна година. Ако все...

Рак през годината на Черния воден тигър

През годината на Черния воден тигър се въздържайте да отговаряте на провокации, намерете своя вътрешен мир и поемете контрол над емоциите си. Планирайте, забравете за импулсивността. Ако решите да правите промени по отношение на работата си или в личен план, обмислете всички стъпки. Решавайки мъдро, без емоции, ще постигнете успехи.

Лъв през годината на Черния воден тигър

Вие сте галениците на съдбата през тази година. Ще имате успехи и в личен план, и в материално отношение, и на работното място. Бъдете активни, тигърът изисква активност и ви прави издръжливи, но не се преуморявайте прекомерно, за да не навредите на здравето си.

Дева през годината на Черния воден тигър

Провал очаква тези 4 знака от китайския зодиак през 2022 г

Мнозина се интересува живо от това, което са му подготвили звездите за следваща година. Този интерес не е лишен от логика, тъй като е п...

Бъдете спокойни – очаква ви чудесна, спокойна, щастлива година във всички аспекти. Необходима ви е повече енергия, тъй като ще бъдете дейни и делата ви ще се венчаят с успех. Релаксирайте, спортувайте, за да бъдете във форма и да имате енергия за постигането на целите, пътищата пред които са отворени.

Везни през годината на Черния воден тигър

Годината пред вас е пълна с нови възможности. Очакват ви по-добро бъдеще, по-спокойни и пълноценни делници, по-щастливи празници, успех и любов. Играйте честно. Всичко е на ваша страна, ако постъпвате достойно. Водният тигър не толерира лъжата, имайте го предвид.

Скорпион през годината на Черния воден тигър

Не бъдете фаталисти, заобиколете се с оптимистично настроени хора и потърсете положителната енергия, за да бъде успешна годината пред вас. Грижете се за близките си и не се опитвайте да мамите половинката. Водният тигър ви прави решителни, но помислете добре, преди да действате, за да не си навредите.

Всяка зодия има своето духовно животно

Всеки човек има свое духовно животно, чиито сили са присъщи за него и който то закриля. Може да видите своето, когато медитирате или ст...

Стрелец през годината на Черния воден тигър

Годината за вас ще бъде романтична. Връзките ще бъдат щастливи, мимолетните ще носят удоволствие, дългосрочните – истинска любов. Ако държите на успеха и мечтаете за щастие, научете се да правите компромиси и ще успеете на всички фронтове.

Козирог през годината на Черния воден тигър

Благоприятни са дните в началото на периода – време е за равносметка, за план за бъдещето. Това е година на промените – възможно е успешно да смените работата, жилището, дори половинката си. Моментът е дошъл, стремете се към промяната, работете за нея, тя ще ви направи щастливи.

Водолей през годината на Черния воден тигър

Любовни съвместимости според китайския хороскоп

Разбира се, искрената любов често не се влияе от звездите... но източната астрология има отговори на много въпроси. Годината на раждане...

Ще постигнете мечтите си, а тигърът ви награждава с успех във всяко начинание. Годината е благодатна за вас, визуализирайте целите си и ги следвайте. Не се страхувайте, вдъхновете се.

Риби през годината на Черния воден тигър

Годината пред вас ще бъде година на движението – възможно е да се преместите – в нов дом, нов град, да смените работното място или хобито си. Не се тревожете, промяната е за добро.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com