Какво ви очаква в любовта през тази седмица

10318
Какво ви очаква в любовта през тази седмица
Снимка: Gettyimages.com

Овен

През тази седмица сферата на личния живот ще изисква повече време и внимание от обикновено и от колкото сте си го представяли. Възможно е в един момент да ви се стори, че ви преследват само неуспехи и препятствия, но истината е, че те са точно толкова в живота ни, колкото и моментите на щастие. Зависи, на кои от тях ще обърнем повече внимание. Ако сте сигурни в чувствата ви и тези на партньора ви няма какво да се изпречи на пътя ви. Някои от вас отсега ще се загрижат за покупки за дома си или ще правят размествания и ремонти. Улисани в пазаруване, гледайте да не останете без стотинка, затова добре си правете сметката и не харчете повече от това, което сте предвидили.

Телец

През тази седмица за вас ще е много важно да се придържате към принципите, на които сте привърженици през останалото време, когато нямате проблеми. Ще настъпи, в която ще трябва да ги проявите, но няма да ви е лесно. По този начин обаче ще избегнете излишни обяснения на отношенията, което може да прерасне в ненужен конфликт. През почивните дни най-добре останете сами, може да заминете някъде, където да подредите мислите и желанията ви. Използвайте тези дни, за да изгладите конфликт с колеги или партньори, ако сте готови да признаете и своите грешки. Не се поддавайте на желанието да критикувате.

Близнаци

През тази седмица е добре да бъдете по-сдържани. Излишно емоционалната проява на чувства и емоции може да доведе до неразбиране от страна на партньора ви и непълно излишен конфликт. Опитайте се да намерите златната среда в отношенията ви. Помнете, че не това, което искате да кажете, а начинът, по който го правите е решаващ. В края на седмицата се пазете от настинки и от грешки, ако почивните дни за вас са работни. Ако все пак подобно нещо се случи, не е повод да изпадате в депресия, а бързо да си вземете бележка. Избягвайте споровете с колеги в работата.

Хороскопът за седмицата

Овен През тази седмица може да имате проблеми с концентрацията на вниманието. Почти всички дреболии ще ви пречат да се съсредоточите и...

Рак

През тази седмица отношения, започнали преди няколко месеца може да претърпят развитие и да се опитат да намерят своето място в личния ви живот. Има и такива ситуации. Не бързайте да правите избор. Опитайте се да си представите бъдещето развитие на ситуацията и да си дадете сметка от какво точно имате нужда, както сега, така и в бъдеще. Не се осланяйте само на емоциите, с тях не се живее. Нужда е и доза разум и дори хладнокръвие. В работата вложете малко повече упоритост и търпение, не чакайте светкавични резултати. Седмицата може да приключи в приятна компания, но в неделя не отвръщайте язвително на забележките на по-възрастни роднини.

 Лъв

През тази седмица това, което ще ви даде повече стойност ще бъдат такива качества, като скромността и една щипка срамежливост. Това ще ви направи направо неустоими в очите на представителите на противоположния пол. Все пак не прекарвайте много време в тази роля, тъй като никога не е добре да се преиграва прекалено. Напрежението в служебен план ще се разсее и може спокойно да се обърнете към началството, за да изгладите спорни въпроси. В неделя бъдете по-пестеливи и в харченето на пари, и в думите си – в някои ситуации е по-добре да премълчите.

Дева

Седмичен хороскоп за 9-15 ноември

Овен Тази седмица не ви очакват експлозии от страсти. Избраникът ви сега има по-важни занимания, като работата му или приятелите. Так...

През тази седмица може да имате някои моменти на неразбиране и недоразумение с интимния ви партньор. Програмата ви е такава, че може да се наложи да прекарате известно време далеч от половинката ви. Възможно е да възникнат противоречиви чувства в тази ситуация, но не им отдавайте толкова голямо значение. Съвсем скоро ще имате възможност да отделите повече време един на друг. Освен това имате да свършите разни неща по дома ви, но без това да се отрази зле на работата ви. Стегнете се и на двата фронта и няма да съжалявате.

Везни

Началото на седмицата ще бъде абсолютно безоблачно, въпреки дъжда на вън. Всъщност лошото време предполага повече желание за топлина. Ако ви предстоят срещи изберете дните вторник или събота. В средата на седмицата не прибягвайте до крайни мерки, за да докажете правотата си, това може да се обърне срещу вас. Сега е моментът да инвестирате в бизнес, ако сте намислили подобно нещо – инвестицията бавно и стабилно ще ви се връща. За други представители на знака е настъпило времето за успешно решаване на здравословни проблеми.

 Скорпион

През тази седмица повечето ви време ще бъде посветено на работата. Това може да предизвика раздразнението и дори ревността на партньора ви особено като сте заобиколени от атрактивни колеги. Положете усилия да въдворите хармония и мир в отношенията през почивните дни, като направите плановете си още от началото на седмицата. Малка, но заслужена радост очаква някои от вас още в понеделник. Може да е признание на заслугите ви и нека тя да ви послужи като стимул да станете още по-отговорни, тъй като някои от вас са на прага на важни събития в служебен план.

Хороскоп за седмицата 12-18 октомври

Овен През тази седмица някои от по-сериозните ви проблеми могат да бъдат решени в неформална обстановка. Ето сега ще са ви от полза от...

Стрелец

През тази звездите ви съветват да разчитате само на своите сили. Понякога партньорът ни не е в състояние да ни оказва съдействие във всички сфери на живота ни, а и не е необходимо. Той все пак ни е приятел, а не майка или баща. За онези, които имат нови връзки най-подходящи за срещи са дните петък и неделя. Някои от вас той може да направят изненадващо пътуване зад граница, а други да си намерят стабилно поприще в чужда компания. В края на седмицата избягвайте спорове с половинката – само ще си вгорчите почивните дни.

Козирог

През тази седмица е много важно да поддържате диалога между вас и партньорът ви. Точно сега най-малко имате нужда от противоречия и затваряне в себе си. Несподеленото между вас сега може да прерасне в сериозен проблем на един по-късен етап. Освен това не намесвайте други хора при решаването на общите ви проблеми, дори това да е най-елементарен съвет от ваш приятел. Третият винаги е излишен. Провалените планове от отминалите дни може да се осъществят още в понеделник при малко находчивост от ваша страна. Ексцентричните идеи не са ви в природата, затова не разчитайте на тях. На хоризонта се очертава сериозно сътрудничество или важен договор.

Водолей

Хороскоп за седмицата 5-11 октомври

Овен През тази седмица това, на което трябва да обърнете внимание е дисциплината. Ако напоследък се имали навика да закъснявате за раб...

Ако до този момент сте изчаквали преди да направите по-сериозни крачки към човека, който харесвате, тази седмица звездите ви съветват да бъдете по-напористи. Периодът благоприятства по-нататъшното развитие и поддържане на отношенията. Ако се изкушавате да започнете нови отношения, най-добре се откажете, те няма да имат добра перспектива. За някои от вас се очертава неочаквано и приятно пътуване, а други успешно ще уреждат наследствени въпроси. В края на седмицата се отнасяйте по-внимателно към пари, които не са ваши.

Риби

През тази седмица любимият ви човек ще се опита да заеме по-значимо положение в живота ви. По принцип повечето хора биха били щастливи в подобна ситуация. Вие обаче все още си задавате въпроса - готови ли сте за това. В крайна сметка насила хубост не става. Опитайте се да обясните как усещате нещата, без да го обиждате. Но и не давайте излишни надежди. През останалото време наблегнете на репутацията и авторитета, които имате сред другите. Коригирайте поведението си към по-сериозно и покажете, че можете да носите отговорност. Това е печелившата стратегия за постигането ви на успех в работата – заложете на нея за месец напред.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com