Хороскопът за седмицата

17586
Хороскопът за седмицата
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица може да имате проблеми с концентрацията на вниманието. Почти всички дреболии ще ви пречат да се съсредоточите и да довеждате докрай планираното. Във вторник най-добре да се заемете с нещо, което не изисква прекалено сериозен подход и което можете да оставите в случай на нужда. В сряда можете обаче да водите активни преговори и да провеждате срещи. Плюсът на този ден може да притокът на информация, неочакваните отговори на въпроси, бързо решаване на проблемите. Минусът е, че е възможно за целия ден така и нищо съществено да не свършите.

Седмичен хороскоп за 9-15 ноември

Овен Тази седмица не ви очакват експлозии от страсти. Избраникът ви сега има по-важни занимания, като работата му или приятелите. Так...

Телец

Седмицата е благоприятна за развързване на проблеми, ако съумеете да подходите към този процес творчески. Може да помогнете на някого, а и самите вие да получите помощ.  В сряда се наложи да държите под контрол няколко неща наведнъж. Използвайте рационално прилива на вдъхновение и добрия енергиен тонус. В последния ден от работната седмица може да се появи допълнително натоварване. И си гледайте здравето – ще свършите много повече, ако не изцеждате и последните си сили. През почивните дни задължително се занимавайте с неща, които ви обещават полза и ви носят удовлетворение. Повече почивайте и се вслушвайте в желанията и нуждите на тялото ви.

Близнаци

През тази седмица ще се засилят вашата нервност, прибързаност и разсеяност. Понеделникът може да се окаже плодотворен, ако го посветите на търсене на информация и на решаване на сложни интелектуални задачи. Колкото по-тесни са рамките и по-къси сроковете, толкова по-ефективна ще бъде вашата дейност в четвъртък. В петък не проявявайте прекалена откровеност и не натрапвайте гледната си точка на околните. Освен това избягвайте самохвалството и самонадеяността. През почивните се постарайте да действате без емоции, когато решавате нещо наистина важно, касаещо отношенията ви с партньора.

Рак

Хороскоп за седмицата 12-18 октомври

Овен През тази седмица някои от по-сериозните ви проблеми могат да бъдат решени в неформална обстановка. Ето сега ще са ви от полза от...

През тази седмица е полезно да признаете, че работата не се явява единственият смисъл на живота и част от нещата може да стават без вашия контрол. Още в първия работен ден е възможно  да се наложи да се откажете от някои планове, за да имате сили за нещо по-важно. Ако не успеете да „пробиете“ някой въпрос, нека засега всичко си остане така. В средата на седмицата се съсредоточете върху това, което ви харесва, и почакайте, докато останалите перспективи се оформят достатъчно. Като цяло периодът предразполага да оставите събитията да се движат без ваше участие. В любовта бъдете отстъпчиви, компромисите правят чудеса.

Лъв

През тази седмица най-важното е да бъдете внимателни към чувствата на околните. Постарайте се никого да не закачате, да не обидите, изключете критиката. Задавайте повече въпроси. Достигайте до същината, но така, че другите да чувстват вашия интерес и доброжелателно отношение. Ако ви е трудно, по-добре се уединете и се заемете с работа самостоятелно. Ако сте се преуморили, отделете си време за релаксиращи процедури, разходки, занимания, които предизвикват позитивни емоции. Почивката ще ви помогне да подредите мислите си, да уточните приоритетите и да обновите интереса си към работата. Действайте без излишни емоции и откровеност.

Дева

През настъпващата седмица ще разберете, че не е толкова просто  да организирате други хора и да прехвърляте върху тях своите отговорности, а работа ви се трупа все повече и повече. Гледайте да не се захващате за много неща, за да успеете поне в едно. Четвъртък вечер можете да прекарате с полза и удоволствие. В петък ще е полезно ще бъде да окажете помощ там, където някой се нуждае от нея, или да поработите върху нещо, което се отнася не само лично до вас. През почивните дни може да ви зарадват приятели, особено ако сте планирали интересни развлекателни мероприятия.

Хороскоп за седмицата 5-11 октомври

Овен През тази седмица това, на което трябва да обърнете внимание е дисциплината. Ако напоследък се имали навика да закъснявате за раб...

Везни

През тази седмица най-добре е да не планирате мероприятия, от които чакате конкретни резултати. Не се ограничавайте в общуването, контактите са перспективни, само не губете време за празни приказки. През целия период е добре да събирате хора около себе си, да се съветвате и обсъждате различни теми. Това може да ви донесе непосредствена практическа полза. Старайте се да задържите усещането за ред там, където са съсредоточени основните ви интереси. Добър разговор или книга вечерта ще ви помогне да се разсеете и да се разтоварите през почивните дни.

Скорпион

През тази седмица ще усетите, че напрежението отслабва. Можете да въздъхнете, да се закрепите върху постигнатите позиции, да решавате текущи въпроси без особено бързане.Във вторник оценете предстоящите задачи, предложенията на партньори и плановете си – поставете нещо на първо място, а за друго по-добре не губете време. Постарайте се да не затъвате в емоционални разговори, но участвайте във всички разговори и преговори, където можете да проявите професионализъм. Особено внимание заслужава финансовият аспект в отношенията. Не си позволявайте прекалени разходи през почивните дни.

Стрелец

Вашият седмичен хороскоп

Овен Тази седмица ще ви предостави много възможности, които не бива да пропускате. Всичко наистина ще се получава по един много лек на...

През тази седмица се постарайте да действате активно, ако искате да постигнете нещо реално, и включете околните, ако ви е нужна помощ. Сряда е благоприятен ден за разговори, преговори, където е необходимо да се изработи общ план за действия. В петък променете това, което е престанало да ви устройва – графика на работа, детайлите от интериора или в офиса, стилът на отношенията с партньори. Много неща, които ви се случват, ще се направляват от скрити сили и чак след време ще можете да ги разберете. Почивните дни прекарайте в спокойна обстановка и не правете компромиси относно хората, с които да прекарате тези часове.

 Козирог

Грижите и интересите на през тази седмица ще ви накарат да се намирате на няколко места наведнъж. Още през първия работен ден няма да ви оставят на спокойствие, ще се окажете необходими на много хора. Ако във вторник ви предстои да помогнете на някого, не разчитайте на благодарност – сега в голяма степен всички са заети с лични въпроси. Обкръжението ви може да демонстрира креативен подход и това е добър момент да намерите нови общи теми и цели. Петък е благоприятен за работа с информация, кореспонденция, свободно време – за общуване по интереси, пътувания, срещи. Отделете внимание и на здравето си. Прекарайте почивните дни на чист въздух и сред зеленина.

Водолей

Ако в началото на тази седмица все още усещате напрежението да ви тресе, то с напредването на дните обстановката постепенно ще започва да се нормализира. Опитайте да отпуснете мускули и нерви, спретнете си нещо приятно, което да отклони мислите ви от вечните проблеми, било то и в работен ден. За личните ви отношения прогнозата ситуацията  ще е благоприятна особено ако целите и желанията ви с другата страна съвпадат. Един състоятелен разговор може да се окаже по-важен и вълнуващ от всичко останало. Спонтанната активност ще ви зарадва. Организирайте си едно изненадващо пътуване през почивните дни.

Хороскоп за седмицата 14-20 септември

Овен През тази седмица е много важно да изясните какво точно искате и по-точно дали действително ще има полза за вас. Пуснете се по те...

Риби

През тази седмица не се разсейвайте по второстепенни неща, почувствайте кое сега е най-важно и включете всички нужни ресурси. Няма да ви е толкова лесно да действате с ускорение и най-добре е плавно да се движите напред, като разчитате на проверени партньори и избягвате риска. В сряда не бързайте да приключвате нещата по-рано от техния срок, това може да доведе до различни от резултатите, които сте очаквали. Контактите с хора, на които симпатизирате, сега ще бъдат леки и спонтанни. Необходимо е да осъзнаете, че живеете не с бъдещи, а с настоящи радости, и какво трябва да направите, за да ви е интересен животът точно сега.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com