Кучетата, които се разбират с тези ЗОДИИ

24715
Кучетата, които се разбират с тези ЗОДИИ
Снимка: Вилина Петрова / Pixabay

Най-добрите приятелства се създават, когато всеки знак осинови куче, което да съответства на неговата личност. Ето какво трябва да знаете за зодиакалните знаци кои кученца са идеални за тях. Кучетата са ценни същества, които ни дават безкрайна любов и лоялност. Те също така имат уникални физически, емоционални и интелектуални черти.

Ако планирате скоро да си осиновите куче и то да е в хармония с вашия зодиакален знак, това е статията, която ще ви помогне да разберете коя порода ще е в баланс с вас и с дома ви. Всеки знак има различни определящи черти, така че е най-добре да разгледате зодиакалните знаци като кучета за съвместимост.

Любопитното зад това какво си мисли наистина кучето ни

Овен: немска овчарка

7 породи кучета, идеални за по-мързеливите стопани

Почти всяка една порода кучета се нуждае от игри и забавления на открито. Повечето стопани обаче не съумяват да си отделят над един час...

Овенът е много упорит знак, който също притежава огромни лидерски качества. Следователно, Овенът вероятно би предпочел порода кучета, която отразява тези характеристики и е в състояние да последва примера им. Такива породи включват, но не се ограничават до немска овчарка, доберман пинчер и ваймаранер. Забавен факт: Ваймаранерът е и една от най-бързите породи кучета в света.

Рак: ротвайлер

Ракът е изключително ориентиран към семейството и приема семейните отношения много сериозно. Върховната лоялност е от изключителна важност за Рака. Ето защо булдозите и ротвайлерите са страхотни семейни кучета, особено ако имате Рак в къщата. Повечето хора виждат в съзнанието си образа на голдън ретривър, когато си помислят за добро куче за семейството, но въпреки несправедливата си репутация, ротвайлерите всъщност могат да бъдат много сладки и любящи. Нещо повече, те са отлични кучета-пазачи, което би било важно за Рака, защото този знак винаги иска да защити своите близки.

За какви чудни неща си мисли вашата котка

Лъв: Мопс

Колкото и общителен да е, Лъвът е знак, който се нуждае от куче, което притежава същия чар и позитивност. Що се отнася до зодиакалната съвместимост, оптимистични и активни породи като териер, Дакел, Померанец и Мопс биха се справили добре с Лъв – само помислете за всички ценни снимки на мопс, които биха били направени. Тези породи са забавни и се нуждаят от собственик, който е също толкова щастлив и енергичен, колкото и те!

Най-дружелюбните към човека породи кучета

Кучето е идеален спътник - той е верен, не се оплаква, може да ви утеши, да подобри настроението ви и да ви насърчи да бъдете физически...

Скорпион: Питбул

Скорпионът е истинска сила на природата; Скорпионът никога не се занимава наполовина с нищо. Те са изобретателни, смели и страстни. Само куче с равни количества от тези черти може да се свърже добре със Скорпион. Силният човек иска силно куче като Бул мастив, голдън ретривър и питбул са силно подходящи за тях. Някои от тези породи могат да бъдат плашещи, особено ако не знаете много за тях, но също така са много сладки. Няма лоши кучета, има лоши стопани. Някои от тези кучета са по-буйни от други, но Скорпион определено може да се справи.

Водолей: Лабрадор ретривър

Водолеят е уникален сред знаците. Те са изключително оригинални, умни, независими и хуманитарни. Така че кучетата, които се открояват, веднага биха привлекли Водолей и обратното. Породите кучета, които биха отговаряли на този знак, включват лабрадор ретривър, коли и пудел.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com