Късметът в живота ти според зодията

66280
Късметът в живота ти според зодията

Какъв е късметът ти според зодията? Вижте вашия знак и разберете къде в живота най-много ще ви върви.

Овен

От всичко на света най-много ще се радвате на любовта. Ако скоро сключите брак, ще е щастлив или ако започнете нова връзка ще е завинаги. Не се колебайте и бъдете решителни. Любовта обича смелите.


Телец

Животът ви е простичко щастие. И да знаете, щастието за всеки е различно, но това, което най-много желаеш, то ще се сбъдне. Няма да стане без борба и мъничко игра, но ти знаеш как да се справиш и всичко ще се нареди, точно както си го представяш.


Близнаци

Работата ще е твоята стихия през целия ти живот. В случая не говорим за нов шеф или повишение, а изцяло ново поприще, на което сам ще си си шеф. Не мисли, че става толкова трудно и е невъзможно. Когато Съдбата те нарочи да си късметлия... значи просто си си късметлия.


Рак

Някой ще ти завърти главата и няма да е никак за малко. Ще се запознаеш отблизо с любовта и повярвай ни, това не е никаква шега. Ще се влюбиш и има да се чудиш откъде ти е дошло. Но най-хубавото от цялата стихия е, че не е нищо друго, а истинска любов.


Лъв

Какво по-голямо щастие от това да имаш деца и те да са смисълът на живота ти. За тези, които нямат деца, не спирайте да четете, защото имаме изненада голяма - скоро ще ставате татко и мама.


Дева

И на теб ти се пада любовта, онази, която от миналото ще долети и отново ще накара сърцето ти да трепти. Животът ти е любов. Не се сърди на стари чувства и емоции отпреди - всичко вече ще е различно, защото различен си и ти. Ако получиш неочакван СМС в скоро време, побързай да му отговориш.


Везни

Каквото и да правиш, където и да си... през целия ти живот те преследват много пари. Не вярваме да се оплакваш от това, само помисли къде ще ги харчиш. Да не забравим да ти споделим, че парите може да изчезнат като дим, ако не внимаваш добре. Ще ги спечелиш, но къде... изтегли си билетче за късметче.


Скорпион

Любовни късметчета - избери си число от 1 до 17

1. Когато най-малко очакваш се случват най-хубавите неща. Днес ви очаква нещо приятно. 2. Романтична изненада, от която ще ви се подко...

Здравето е най-голямата награда. Вярвай  и не се чуди, че и в много други неща ще ти върви. Но от всичко в живота си най-много оценявай това, че си здрав и щастлив.


Стрелец

Късметът в живота ти е партньора до теб. Той е всичко, от което имаш нужда. Ще те подкрепя, ще те обича и никой друг няма да има любов като вашата. Какъв по-голям късмет от това?


Козирог

Най-много през живота ще ти върви в сбъдването не на една, а на цели две мечти. Затвори очи и помисли за какво най-много си мечтаеш и това ще ти се случи, защото времето дойде да бъдеш щастлив.

4-те зодии, които ще се радват на КЪСМЕТ през 2017 г.

Има няколко зодии, за които ясно личи, че 2017 година ще бъде наистина успешна и ще се радват на късмет във всяко свое начинание. Ето к...


Водолей

Сватба голяма те чака, хващай бързо влака и на роднините кажи да се стягат за веселба. Предложение за брак и то какво! Любовта ви е толкова голяма, че мърдане вече няма. И ако се чудиш кога ти предстои, не питай... две деца не, ами три... Късмет си е това!

Риби

Каквото поискаш все ще ти се сбъдне в живота и светът ще се върти около теб. Истински късмет! Изобилие и нови връзки, запознанства и приключения дръзки. Най-хубавите години от много време насам и няма да си вече сам.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com