Пет безценни съвета за всеки, който пазарува дрехи онлайн

3749
Пет безценни съвета за всеки, който пазарува дрехи онлайн
Снимка: iStock/Guliver

Да се ровиш безкрайно в онлайн сайтове за дрехи е едно от най-прекрасните малки удоволствия за всяка жена. Тя хем намира нещо полезно за себе си, хем често и за мъжа си, който мрази всякакви дейности, свързани с дрехи, но изпада в огромна беда, ако например няма подходящи дрехи за работа - защото представителните работни дрехи помагат често за по-доброто кариерно развитие.

Хич не е приятно обаче, когато вашите покупки пристигнат и с изненада установите, че размерите са грешни. Предлагаме ви 5 ценни съвета, които да следвате, когато се вихрите в интернет в търсене на свежи и изгодни предложения за гардероба си.

1. Винаги проверявайте графиките с размери

Само защото сте размер 36 при една марка, не означава, че сте същият при друга. Размерите имат значение - това ще ви спести много време, ако предварително проверите кой размер отговаря на бюста, талията и височината ви. В повечето случаи има линк в сайта, който води директно към графиките с размери, така че да бъдете сигурни, че ще получите това, което очаквате.

2. Направете си списък с размерите, които носите

Ако обикновено пазарувате от няколко конкретни магазина, това ще ви улесни, когато си харесате нова дрешка.

3. Винаги четете ревютата на клиентите

В София поставиха контейнери за даряване на стари дрехи

12 за стари дрехи са поставени в София, а плановете са в рамките на година да станат над 1000 в цялата страна. Инициативата е на Българ...

Повечето онлайн магазини предлагат на клиентите си да оставят коментари за стоките им. От тях може да разберете много за размерите и качеството на предлаганите дрехи. Разбира се, винаги трябва да имате едно наум.

4. Проверете политиката за връщане, преди да купувате

Купили сте си рокля, но се оказва, че ви е малка и искате да я върнете. Препоръчваме ви предварително да проверите какви са условията за това, какъв срок е дал онлайн продавачът, за да не останете разочаровани.

5. Оставяйте продукти в онлайн количката за пазаруване

Току-що сте намерили прекрасна копринена риза, която обаче е над бюджета ви. Един съвет - сложете я в количката за пазаруване и изчакайте, докато я намалят. Това е много практично и когато сте си харесали много неща, тъй като ще ви е по-лесно да изберете, когато всичко е на едно място. Пък и винаги може да си купите едно нещо сега, а останалите по-късно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com