Романтиката през погледа на различните зодии - част 1

57577
Романтиката през погледа на различните зодии - част 1
Снимка: Istock/Guliver

В романтичните отношения участват винаги двама. Това ни подсказва, че за сбъдване на мечтите и разбирателство помежду ни, отношенията трябва да се управляват и от двамата партньори, за да върви всичко плавно.

Връзките в днешно време са трудни. Да откриеш някого, с когото да се разбираш прекрасно е все по-сложно и сякаш изглежда невъзможно. За щастие, всеки човек може да открие своята половинка. Звездите могат да помогнат. Оказва се, че зодиакалните знаци имат определени черти, по които можете да разберете дали един човек е подходящ за вас в романтично отношение.

Зодиите, които ще получат предложение за ГОДЕЖ през декември

Приближават най-топлите празници в година, когато всеки изпитва нужда да покаже любовта и почитта си към най-близките за него хора. Ро...

Ето какво представлява романтиката през погледа на различните зодии.

Овен

Овните са динамични хора и те си представят романтиката с букет цветя, например, вечеря в изискан ресторант, но по-набързо да се случва всичко. Нетърпеливи са. Те имат за цел да покажат възможностите си и то всички на един дъх. Вечеря, вино, хотел, луд секс и край на вечерта, нищо чудно със скандал и за сдобряване отново секс. Овните са импулсивни и именно затова връзката с тях не е за всеки. Трябват железни нерви и спокойствие, за да се балансира буйния им нрав.

Телец

3-те зодии, които ще бъдат уволнени скоро

Голяма промяна на работното място, която направо може да нанесе сериозен удар на всеки. Неприятната новина очаква 3 от зодиите, но какт...

Романтиката за тях е вечеря в къщи с изобилие от храна, гледане на филми, гушкане и дълъг, дълъг секс. Ако случайно всичко това се случи в някой хотел, то резервацията е направена седмици по рано. Те са организирани и обичат да контролират нещата. Не биха оставили това в ръцете на друг човек.

Близнаци

Близнаците обичат показностите. Всъщност за тях няма значение дали ще са на хотел, дали ще гледат кино или нещо друго. Каквото и да е то, те държат да го отбележат публично, така че „романтично“ можете да си изкарате с представителите на този знак , споделяйки всяка крачка в социалната мрежа.

Рак

3-те най-откачени зодии

Да бъдеш най-откачен не значи че си луд. Напротив ти си уникален. Често да си откачвен значи да не се интересуваш от мнението на хората...

Раците не обичат много да планират романтиката и, ако е точно определен празник за тях е по-добре да отидат с половинката си при мама да им сготви. Те са изключително стеснителни и предпочитат традиционното. Същото важи и за секса. Те са подходящи партньори за онези, които търсят спокойна и хармонична връзка без излишна драма и напрежение. Не биха понесли подобни неща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com